1353078652 facebook 1353078663 twitter 1353078747 linkedin youtube 1353078780 flickr


Condicions Generals de Contractació


Informació prèvia al procés contractual

La present pàgina web www.vela.cat és propietat de FEDERACIÓ CATALANA DE VELA amb CIF Q5856227C i adreça fiscal en MOLL DE GREGAL S/N, 08005 BARCELONA.


Les condicions Generals de Contractació regulen la relació de venda a distància entre FEDERACIÓ CATALANA DE VELA i l'usuari o client, d'acord amb les estipulacions legals, especialment, la Llei 7/1998, de 13 d'abril, sobre Condicions Generals de Contractació, a la Llei 26/1984, de 19 de juliol, General per a la Defensa de Consumidors i Usuaris, al Reial decret 1906/1999, de 17 de desembre de 1999, pel qual es regula la Contractació Telefònica o Electrònica amb condicions generals, la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, la Llei 7/1996, de 15 de gener d'Ordenació del Comerç Minorista, i a la Llei 34/2002 d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic.

FEDERACIÓ CATALANA DE VELA es reserva el dret a realitzar les modificacions que consideri oportunes, sense previ avís, a les Condicions Generals. Aquestes modificacions podran realitzar-se, a través dels seus websites, per qualsevol forma admissible en dret i seran d'obligat compliment durant el temps en què es trobin publicades a la web i fins que no siguin modificades vàlidament per altres posteriors. No obstant això, FEDERACIÓ CATALANA DE VELA es reserva el dret d'aplicar, en determinats casos, unes Condicions Particulars de Contractació amb preferència a les presents Condicions Generals quan ho consideri oportú, anunciant-les dintre del termini i en la forma escaients.

L'objecte d’aquest apartat dins la pàgina web es donar suport al programa de tecnificació d’esportistes catalans d’alt nivell per preparar-los per a la cita olímpica de Rio de Janeiro 2016. Sense subvencions públiques, és a les mans dels amants de la vela i de l’esport poder dur els nostres atletes als JJOO.

Com a usuari o client declara expressament conèixer, entendre i acceptar les condicions d'ús i aquestes condicions generals de contractació. De la mateixa manera, declara ser major d'edat i tenir la capacitat jurídica i d'obrar necessàries per a l'accés als llocs web de FEDERACIÓ CATALANA DE VELA i la contractació per mitjà dels mateixos.

Oferta de productes i vigència

En cas de cada donació, sempre s'indicarà al costat de les seva contraprestació.


En compliment de la normativa vigent FEDERACIÓ CATALANA DE VELA ofereix informació sobre tots els articles. No obstant això, FEDERACIÓ CATALANA DE VELA es reserva el dret a retirar, reposar o canviar els productes que s'ofereixen a través de la seva pàgina web, mitjançant el simple canvi en el contingut de la mateixa. D'aquesta forma, els productes oferts a cada moment per la web es regiran per les Condicions Generals de Contractació vigents en cada cas. Així mateix, l'empresa tindrà la facultat de deixar d'oferir, sense previ avís i en qualsevol moment, l'accés als productes esmentats.

 

APORTACIÓ ECONÒMICA CONTRAPRESTACIÓ
5€ Polsera equip olímpic.
10€ El teu nom en una pàgina homenatge a la web del Centre Internacional de Vela de Barcelona (BISC).
25€ El teu nom en una pàgina homenatge a la web del Centre Internacional de Vela de Barcelona + Polsera de l'equip olímpic.
50€ El teu nom en una pàgina homenatge a la web del Centre Internacional de Vela de Barcelona + Polsera de l'equip olímpic + 1 nit al BISC en habitació col·lectiva.
100€ El teu nom en una pàgina homenatge a la web del Centre Internacional de Vela de Barcelona + Polsera de l'equip olímpic + 1 nit al BISC en habitació col·lectiva en règim de mitja pensió.
200€ El teu nom en una pàgina homenatge a la web del Centre Internacional de Vela de Barcelona + Polsera de l'equip olímpic + 1 nit al BISC en habitació doble per a dues persones.
300€
Pack Familiar
El teu nom en una pàgina homenatge a la web del Centre Internacional de Vela de Barcelona + Polsera de l'equip olímpic + 1 nit al BISC en camarot per 4 persones en règim de mitja pensió + sortida a vela.
500€
Per col·lectius i empreses
El logo de la marca/empresa en una pàgina homenatge a la web del Centre Internacional de Vela de Barcelona + Polsera de l'equip olímpic + 1 nit al BISC en habitació doble + disponibilitat gratuïta de sales al BISC + 1 tiquet pel sopar Somni Rio 2016 + 1 Bateig de vela per a 5 persones
900€
Per col·lectius i empreses
El logo de la marca/empresa en una pàgina homenatge a la web del Centre Internacional de Vela de Barcelona + Polsera de l'equip olímpic + 1 nit al BISC en 2 habitacions dobles en regim de mitja pensió + disponibilitat gratuïta de sales al BISC + 2 tiquets pel sopar Somni Rio 2016 + 1 Regata Match Race de coaching empresarial.
Altres donacions A determinar

 

Formes de pagament de la donació


El client podrà realitzar l'import de la seva donació a través de la plataforma de PAYPAL.

Entrega dels obsequis


Les polseres s’enviaran a l’adreça postal indicada o bé podran ser recollides a les oficines de la Federació Catalana de Vela.
Per la resta d’obsequis, es rebrà un e-mail amb les indicacions a seguir per tal de gaudir del mateix.

Jurisdicció


FEDERACIÓ CATALANA DE VELA es reserva així mateix la facultat de presentar les accions civils o penals que consideri oportunes per la utilització indeguda del seu lloc web i continguts o per l'incompliment de les presents condicions.


La relació entre l'usuari i el prestador es regirà per la normativa vigent i d'aplicació al territori espanyol. De existir qualsevol controvèrsia les parts podran sotmetre els seus conflictes a arbitratge o acudir a la jurisdicció ordinària complint amb les normes sobre jurisdicció i competència sobre aquest tema. FEDERACIÓ CATALANA DE VELA té el seu domicili a BARCELONA, Espanya.

Portada

Des de fa més de 10 anys, la Federació Catalana de Vela està sensibilitzada amb els col·lectius amb necessitats específiques i en la seva millora psicofísica i social a través de l'esport de la vela. Hem col·laborat en la realització d'aquests projectes amb altres federacions esportives, entitats socials del tercer sector, administracions públiques i empreses privades.

És un objectiu per a nosaltres aconseguir que l'esport de la vela arribi a tothom.

gruaL'actual crisi econòmica ha provocat un clar empitjorament de la qualitat de vida dels col·lectius més vulnerables. Des de l'Àrea de Compromís Social i la Federació Catalana de Vela es vol contribuir a la millora psicofísica i social de les persones que es troben en aquesta situació de precarietat, ajudant-les en el seu desenvolupament integral a través de l'esport de la vela.

Nen1

Per aquesta raó estem enfocats/des en la recerca de fons per la realització dels projectes socials en col·laboracions i convenis amb entitats del tercer sector, federacions, serveis socials, ajuntaments i empreses privades.

 

blanesEl nostre objectiu és recolzar als clubs federats i a les escoles reconegudes que vulguin realitzar als seus municipis projectes socials i donar-los suport en la redacció de projectes, recerca de finançament tant públic com privat, assessorament a professionals, redacció de les memòries finals, etc. 

El projectes que redactem i presentem a les convocatòries estaran a l'abast de tots els clubs federats i escoles reconegudes per tal que siguin utilitzats per optar a subvencions.

En poques setmanes trobareu en l'aplicatiu de l'accés personal un apartat on penjarem tots els projectes, dates de convocatòries i notícies relacionades.

2 4a material guiringu col Paco01 

Fonts de finançament

- Presentació dels projectes a subvencions públiques o privades

- Fons privat d'empreses amb responsabilitat social corporativa

- Donacions particulars

FSalutComunitat
incorpora
 Fundació Salut i comunitat. Programa INCORPORA d'inserció laboral per a persones en risc d'exclusió social. 
grupatra  Grup ATRA. Servei de tractament comunitari de salut.
superaccio  Associació Superacció. Entitat que treballa amb el triatló per la inserció de joves en risc d'exclusió social.
fedamar  Fundació Esportiva FEDAMAR d'Arenys de Mar. Entitat que treballa amb persones amb diversitat funcional.

 

 

cadiraNombroses investigacions i estudis incideixen en la necessitat d'utilitzar l'esport com a mitjà per reforçar l'estat psicològic de les persones que viuen situacions emocionals estressants. Així mateix, l'esport també permet afavorir la inserció social i laboral de determinats col·lectius en risc d'exclusió.


L'exercici físic estimula la producció de substàncies químiques, endorfines, que actuen sobre el sistema  nerviós i provoquen una resposta física i emocional de benestar. D'aquesta manera les endorfines ajuden  a alliberar tensions, milloren la capacitat del control de l'estrès, ajuden a disminuir la simptomatologia de  l'ansietat i la depressió. La pràctica de l'esport afavoreix la socialització, ajuda a millorar la qualitat del  son, millora la imatge personal, etc.

farah

Sobretot, la pràctica d'un esport ajuda a vèncer pors, a fixar-se objectius, augmentar la sensació de control personal i a reduir l'ansietat, disminuir conductes agressives, millorar les relacions entre iguals i  amb adults, millorar el rendiment escolar, reduir la simptomatologia de l'estrès posttraumàtic, entre altres.

A més, es sabut que l'esport afavoreix positivament l'aprenentatge dels rols de l'individu i de les regles de  la societat. Els valors culturals, les actituds i els comportaments individuals i col·lectius apresos en el marc  de les activitats esportives tornen a trobar-se en altres camps de la vida.

L'esport practicat a la natura incrementa els seus avantatges alhora que les persones que el realitzen aprenen a respectar-la.

Aquest web utilitza cookies per obtenir dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Si vol, pot canviar les seves preferències o ampliar aquesta informació aquí To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

I accept cookies from this site.

EU Cookie Directive Module Information