1353078652 facebook 1353078663 twitter 1353078747 linkedin youtube 1353078780 flickr
Home \ La Federació \ Condicions Legals \ Condicions Generals de Contractació


Condicions Generals de Contractació


Informació prèvia al procés contractual

La present pàgina web www.vela.cat és propietat de FEDERACIÓ CATALANA DE VELA amb CIF Q5856227C i adreça fiscal en MOLL DE GREGAL S/N, 08005 BARCELONA.


Les condicions Generals de Contractació regulen la relació de venda a distància entre FEDERACIÓ CATALANA DE VELA i l'usuari o client, d'acord amb les estipulacions legals, especialment, la Llei 7/1998, de 13 d'abril, sobre Condicions Generals de Contractació, a la Llei 26/1984, de 19 de juliol, General per a la Defensa de Consumidors i Usuaris, al Reial decret 1906/1999, de 17 de desembre de 1999, pel qual es regula la Contractació Telefònica o Electrònica amb condicions generals, la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, la Llei 7/1996, de 15 de gener d'Ordenació del Comerç Minorista, i a la Llei 34/2002 d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic.

FEDERACIÓ CATALANA DE VELA es reserva el dret a realitzar les modificacions que consideri oportunes, sense previ avís, a les Condicions Generals. Aquestes modificacions podran realitzar-se, a través dels seus websites, per qualsevol forma admissible en dret i seran d'obligat compliment durant el temps en què es trobin publicades a la web i fins que no siguin modificades vàlidament per altres posteriors. No obstant això, FEDERACIÓ CATALANA DE VELA es reserva el dret d'aplicar, en determinats casos, unes Condicions Particulars de Contractació amb preferència a les presents Condicions Generals quan ho consideri oportú, anunciant-les dintre del termini i en la forma escaients.

L'objecte d’aquest apartat dins la pàgina web es donar suport al programa de tecnificació d’esportistes catalans d’alt nivell per preparar-los per a la cita olímpica de Rio de Janeiro 2016. Sense subvencions públiques, és a les mans dels amants de la vela i de l’esport poder dur els nostres atletes als JJOO.

Com a usuari o client declara expressament conèixer, entendre i acceptar les condicions d'ús i aquestes condicions generals de contractació. De la mateixa manera, declara ser major d'edat i tenir la capacitat jurídica i d'obrar necessàries per a l'accés als llocs web de FEDERACIÓ CATALANA DE VELA i la contractació per mitjà dels mateixos.

Oferta de productes i vigència

En cas de cada donació, sempre s'indicarà al costat de les seva contraprestació.


En compliment de la normativa vigent FEDERACIÓ CATALANA DE VELA ofereix informació sobre tots els articles. No obstant això, FEDERACIÓ CATALANA DE VELA es reserva el dret a retirar, reposar o canviar els productes que s'ofereixen a través de la seva pàgina web, mitjançant el simple canvi en el contingut de la mateixa. D'aquesta forma, els productes oferts a cada moment per la web es regiran per les Condicions Generals de Contractació vigents en cada cas. Així mateix, l'empresa tindrà la facultat de deixar d'oferir, sense previ avís i en qualsevol moment, l'accés als productes esmentats.

 

APORTACIÓ ECONÒMICA CONTRAPRESTACIÓ
5€ Polsera equip olímpic.
10€ El teu nom en una pàgina homenatge a la web del Centre Internacional de Vela de Barcelona (BISC).
25€ El teu nom en una pàgina homenatge a la web del Centre Internacional de Vela de Barcelona + Polsera de l'equip olímpic.
50€ El teu nom en una pàgina homenatge a la web del Centre Internacional de Vela de Barcelona + Polsera de l'equip olímpic + 1 nit al BISC en habitació col·lectiva.
100€ El teu nom en una pàgina homenatge a la web del Centre Internacional de Vela de Barcelona + Polsera de l'equip olímpic + 1 nit al BISC en habitació col·lectiva en règim de mitja pensió.
200€ El teu nom en una pàgina homenatge a la web del Centre Internacional de Vela de Barcelona + Polsera de l'equip olímpic + 1 nit al BISC en habitació doble per a dues persones.
300€
Pack Familiar
El teu nom en una pàgina homenatge a la web del Centre Internacional de Vela de Barcelona + Polsera de l'equip olímpic + 1 nit al BISC en camarot per 4 persones en règim de mitja pensió + sortida a vela.
500€
Per col·lectius i empreses
El logo de la marca/empresa en una pàgina homenatge a la web del Centre Internacional de Vela de Barcelona + Polsera de l'equip olímpic + 1 nit al BISC en habitació doble + disponibilitat gratuïta de sales al BISC + 1 tiquet pel sopar Somni Rio 2016 + 1 Bateig de vela per a 5 persones
900€
Per col·lectius i empreses
El logo de la marca/empresa en una pàgina homenatge a la web del Centre Internacional de Vela de Barcelona + Polsera de l'equip olímpic + 1 nit al BISC en 2 habitacions dobles en regim de mitja pensió + disponibilitat gratuïta de sales al BISC + 2 tiquets pel sopar Somni Rio 2016 + 1 Regata Match Race de coaching empresarial.
Altres donacions A determinar

 

Formes de pagament de la donació


El client podrà realitzar l'import de la seva donació a través de la plataforma de PAYPAL.

Entrega dels obsequis


Les polseres s’enviaran a l’adreça postal indicada o bé podran ser recollides a les oficines de la Federació Catalana de Vela.
Per la resta d’obsequis, es rebrà un e-mail amb les indicacions a seguir per tal de gaudir del mateix.

Jurisdicció


FEDERACIÓ CATALANA DE VELA es reserva així mateix la facultat de presentar les accions civils o penals que consideri oportunes per la utilització indeguda del seu lloc web i continguts o per l'incompliment de les presents condicions.


La relació entre l'usuari i el prestador es regirà per la normativa vigent i d'aplicació al territori espanyol. De existir qualsevol controvèrsia les parts podran sotmetre els seus conflictes a arbitratge o acudir a la jurisdicció ordinària complint amb les normes sobre jurisdicció i competència sobre aquest tema. FEDERACIÓ CATALANA DE VELA té el seu domicili a BARCELONA, Espanya.

La Federació Catalana de Vela és una entitat privada d'interès públic, civil i social constituïda per clubs, esportistes, tècnics, jutges i associacions esportives dedicades a la pràctica i el foment de l'esport de la vela en les seves diverses manifestacions.

 

Missió


Quatre elements fonamentals de la missió de la Federació:

1. Foment i promoció de la pràctica de la vela subsidiàriament.

2. Èxits esportius.

3. Representació del món de la nàutica a Catalunya.

4. Realització de projectes per la millora psicològica i física de col·lectius en risc d'exclusió social, a través de l'esport de la vela.

 

Visió


Convertir la vela a Catalunya en un esport gaudit per més gent, de pràctica més freqüent  i durant tota la vida, a clubs i espais motivats i preparats per engrescar i mantenir a la població en el gaudiment de la vela.

 

Objectius

 

  • Més penetració de la vela.
  • Més navegació.
  • Més participació esportiva.
  • Més èxits esportius.
  • Clubs més satisfets amb la Federació.

 


Junta Directiva de la Federació Catalana de Vela


XTorres1 web

President
Xavier Torres i Isach
 

Vice-president 1r
Sergi Cadenas Homs

Vice-president 2n
Josep Ma. Isern Sala

Vice-president 3r
Joaquim Barenys de Lacha

Secretaria
Meritxell Cornudella Felip

Tresorer
Jordi Parés Olivet

Vocals
Xavier Manresa Gras, Ana Pujol Rius, Sònia Oliveras Buenvaron, Francesc de Haro i Uribe, Joan Sanfeliu Sabater, Jordi Ponjoan del Molino, Miquel Avinyó Valor, Amadeu Oliva Uriel, José Aznar Salatti, Toni Gallart Gallego. Francesc Rafart Estela i Ramon Vallverdú. 

Convidats
Joan Ma Roig Claret i Joan Alsina Dachs

Delegats Territorial:

  • Barcelona: Manel Giménez Álvarez
  • Girona: Xavier Casorrán i Solano
  • Tarragona: -
  • Terres de l'Ebre: Rosa Carrasco


Vocals Comitès i Comissions de la Federació Catalana de Vela

Sergi Cadenas Homs
Comitè de Jutges
Comitè d'Ensenyament
Comissió de Màrqueting i Comunicació 

Josep Ma. Isern Sala
Comitè de Relacions Institucionals
Comissió de Vela de Lleure 

Joaquim Barenys de Lacha
Comitè de Premis i Distincions

Meritxell Cornudella Felip
Comitè de Tècnics

Jordi Parés Olivet
Comissió Econòmica

Amadeu Oliva Uriel
Comitè de Creuer 

Ana Pujol Rius
Comitè de Patí de Vela

Francesc De Haro i Uribe
Comitè de Cultura, Memòria històrica i Arxius
Comissió Jurídico - Administrativa 

Francesc Rafart Estela
Comissió de Centres Propis

Jordi Ponjoan del Molino
Comissió de Concessions de Port

José Aznar Salatti
Comissió de la Setmana Catalana de Vela
Comitè de Radiocontrol 

Miquel Avinyó Valor

Comissió de Vela Olímpica

Sònia Oliveras Buenvaron
Comitè de Windsurf i Kitesurf
Comissió de Concessions de Platja 

Toni Gallart Gallego
Comissió de Vela Accessible

Xavier Manresa Gras
Comitè de Vela Lleugera

Joan Ma Roig Claret
Comissió de Compromís Social

Joan Alsina Dachs
Comitè d'Apel·lació 

Jesús Selma
Comitè de Competició i Disciplina Esportiva 

 

* Tots els càrrecs de la Junta Directiva són càrrecs NO remunerats

En aquest apartat hi podreu trobar informació referent a documentació de la Federació, com és el cas dels estatuts i el pla estratègic 2010. També hi podreu consultar les properes actes d'assemblea i altra documentació pública.

 

icon-pdf Estatus de la Federació

 

icon-pdf Reglament d'ús i normativa de la Pràctica del Kitesurf i Activitats Similars

 

icon-pdf Exemple de Pla de Seguretat de Zona de Kitesurf

 

icon-pdf Projecte Esportiu 2015 / 2017

 

icon-pdf Projecte Àrea de Compromís Social

Els inicis de la Federació Catalana de Vela

Abans que nasqués la Federació tal com ara la coneixem hi ha tota una història de clubs darrere, entitats que agrupaven amants del mar i de la vela.

Donem una ullada al passat per entendre el nostre present.

Port de Garraf_1 Port de Garraf_2 Port de Garraf_3 Port de Garrad_4 Port de Garrf_5 Port de Garraf_6
Imatges cedides pels clubs

Escolteu aquí l'entrevista de ràdio en l'emissora 360 ràdio, realitzada al Sr. Francesc de Haro membre de Junta Directiva de la Federació i Responsable de l'Arxiu Històric de la Vela Catalana.

Club Nàutic Tarragona, el pioner

El primer club nàutic català es va constituir als fons de la dàrsena comercial del port de Tarragona. Aprofitant el rabeig del port va néixer el Club Nàutic Tarragona, rebatejat anys després com Reial Club Nàutic de Tarragona. Era l’any 1878 i va ser denominat pels ciutadans de Tarragona com “el club dels guillats” perquè no entenien com un grup de joves es podia divertir navegant i remant com si fossin pescadors.

El Yacht Club de Barcelona

A Barcelona, per la mateixa època, impulsat per José Elola Olaso, després compte de Fígols, va iniciar la seva singladura el Yacht Club, que es va instal·lar al Port de Barcelona. Era una còpia dels clubs anglesos de vela, com els que albergaven els iots que havien perdut anys enrere la Copa Britànica en un match contra la goleta nord-americana.
José Elola-Olaso era un enginyer de mines que havia estat llargues temporades a Anglaterra, estudiant el sistema de rendibilitat econòmica per l’extracció de carbó. Era un entusiasta de la navegació a vela i juntament amb els altres yachtmen barcelonins van muntar a bord d’un buc bergantí anomenat “Eugenia” atracat en un port de Barcelona, un club per poder practicar l’esport de la vela.

Fusió important Real Club de Barcelona

L’any 1881, set anys abans de la primera Exposició Universal de Barcelona de 1888, també existia un Club de Regates al port de Barcelona. Aquest es va fusionar amb el Yacht Club i els dos van formar el Real Club de Barcelona, dedicat a activitats nàutiques el 1902.

El 1908 s’adopta el reglament de la IYRU

No va ser fins a l’any 1908 que els diferents clubs que organitzaven regates de vela que funcionaven a Espanya va decidir adoptar el reglament de la acabada de crear a Londres International Yacht Racing Union (IYRU). D’aquest any sabem que es feien regates tant a Tarragona com a Barcelona aprofitant les boies ubicades a les rodalies de les cales portuàries, seguint les normes de la IYRU.

Regates dins del port

A principis de segle els membres del Real Club de Barcelona feien regularment regates sortint del club, a la dàrsena nacional, per virar una boia que estava a prop de la desembocadura del riu Llobregat.
El 1910 els skippers més agosarats i aventurers organitzaven regates costaneres, tenint com a boia de virada l’embarcació de salvament de nàufrags situada a la costa compresa entre Caldetes i Arenys de Mar, així com a Sitges, al Sud de la costa del Garraf. Precisament durant aquests anys el rei Alfons XIII participava molt sovint en aquestes regates a bord del iot “Osborne”.

 

 

Llegiu-ne més...

Federació Catalana de Vela

Moll de Gregal, s/n
(Port Olímpic)
08005 Barcelona

phone 932 243 900

mail info@vela.catLogo FacebookRaro logo-twitterRaro logo flickrRaro logo-youtubeRaro linkedinraro


 

 

Aquest web utilitza cookies per obtenir dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Si vol, pot canviar les seves preferències o ampliar aquesta informació aquí To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

I accept cookies from this site.

EU Cookie Directive Module Information