No deixis que t'ho expliquin!

 Estand Vela.cat, visita'ns:

Un any més, la Federació Catalana de Vela participarà en una nova edició del Saló Nàutic Internacional de Barcelona, que conquistarà del 14 al 18 d'octubre el Port Vell de Barcelona.

El certamen, el més important d'Espanya i l'únic del país que compta amb el reconeixement de la International Federation of Boat Show Organisers (IFBSO), tornarà a mostrar en la seva exposició flotant i en sec la més gran i completa oferta en nàutica esportiva i d'esbarjo.

Coincidint amb un any assenyalat per la Federació Catalana de Vela, en el marc del Saló Nàutic, s'ha organitzat un ampli programa d'activitats per gaudir de la vela, del mar i la nàutica en família.

La Federació Catalana de Vela comptarà amb un estand dinàmic on poder provar l'esport de la vela, informar-se de tot tipus de productes: cursos, titulacions nàutiques, llicències, on aprendre a navegar... i moltes sorpreses més.

 
 Activitats:
 
 
 Com aconseguir entrades:

Abans 7 de setembre:

Només has de seguir els següents passos:

1. Entra a www.salonnautico.com/acreditaciones-y-entradas

2.
Registra’t com a usuari

3.
Introdueix el codi DC7503B8 quan te’l sol·liciti

4.
Descarrega’t el localitzador

5. I finalment, per a obtenir la teva entrada definitiva, caldrà presentar el localitzador imprès i el DNI a les taquilles del saló que estaran obertes de 10h a 19h durant els dies de la Fira

Tens temps de fer-ho fins al 7 de setembre!
Aquells que es registrin utilitzant el mateix codi a partir del 8 de setembre, disposaran únicament del 50% de descompte en l’entrada

 
Competi web
Gaudeix de la teva llicència 2015 durant tot l'any!
FEDERA'T!
 
Per a més informació serveis@vela.cat
 


BannerRevista
logotipnegre
En aplicació del article 5 de la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de dades, us informem que les vostres dades seran recollides i tractades de manera manual i/o automatitzada per la Federació Catalana de Vela i incorporades al fitxer corresponent registrat per la AEPD per al manteniment de la relació establerta. La persona titular de les dades o tutor legal en el cas de menors, autoritza a la utilització de les imatges personals per a la difusió. Les dades només seran cedides conforme a la legislació esportiva vigent i no seran cedides sense el vostre consentiment per a finalitats diferents. Podeu exercir el vostre dret d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la direcció carrer Escullera de Poblenou, S/N de Barcelona, o a la direcció de correu info@vela.cat, acreditant la titularitat conforme al dret.