Activitats

Navegar és una de les millors maneres de desconnectar de la rutina, de la feina. Les sensacions de llibertat, de natura, de fer exercici en un medi com el mar fan de l'esport de la vela una activitat de les més divertides.

La gran varietat d'opcions que ens trobem al nostre esport fan que tothom pugui gaudir a la seva manera. Des de nens i nenes que volen aprendre, passar-ho bé i fer amics, a joves que volen viatjar amb una taula i una vela arreu del món. Homes i dones competint durant tot l'any, assolint reptes, pares i mares gaudint de la navegació en els magnífics dies d'estiu.

Hi ha moltes maneres de gaudir de l'esport, des d'una taula de windsurf o un patí de vela fins a un creuer de luxe. Nosaltres t'animem a què ho provis, que naveguis, i ja vindrà el moment de triar quina és l'opció que s'adapta més a les teves necessitats.

Per això et convidem a què vagis a alguna de les més de 50 escoles que trobaràs al llarg de la costa catalana, centres de l'Escola Catalana de Vela, que garanteixen gaudir al màxim. A més aprendre vela és molt fàcil, ja que trobem embarcacions per a tots els nivells i des del primer dia, amb molt poques instruccions, ja podràs divertir-te i descobrir què és això de moure't per l'aigua amb la força del vent.

Explora l'apartat de "Amb què navegar" i escull quina modalitat d'embarcacions t'atrau més.