Alex i David Charles, campions de la Copa d’Espanya de 420

03 maig 2021

Alex i David Charles (CN El Balís) es proclamen campions masculins absoluts a la Copa d'Espanya de 420 celebrada en aigües de Sant Andreu de Llavaneres. Tatán Riquelme i Miquel Pérez (CN El Balís), es pengen la plata masculina absoluta. Nora Garcia i Mariona Ventura (CN El Masnou), 3es sub17 femenines.

Neus Ballester i Andrea Perelló, campiones absolutes femenines de la Copa d'Espanya de 420 a El Balís i aconsegueixen el doblet després de guanyar a l'abril també el Campionat d'Espanya.

Les tripulacions balears de Walker / Dicke (sub-19 masculí), Mesquida / Jaume (sub-17 masculí), Perelló / Cardona (sub-17 femení), Ballester / Perelló (sub-19 femení) i la canària de Lodos / Bello (sub-19 mixt) guanyen a la resta de categories.

Aquest campionat ha definit l'equip espanyol que participarà en el Mundial que se celebrarà a San Remo del 2 al 10 de juliol. Els representants catalans seran: Tatán Riquelme i Miquel Pérez, Javi Mestre (fent parella amb el balear Pablo Ruiz) i Nora Garcia i Mariona Ventura.

Resultats: https://bit.ly/3ubY2zD

Enhorabona a totes i tots!!! I al CN El Balís per organitzar aquesta espectacular Copa!!!