Aquest estiu els més petits de casa s’ho passaran la mar de bé!

13 maig 2022

Arriba l’estiu i, per als pares i mares de Catalunya, torna la difícil tasca de mullar-se i decidir les activitats d’estiu que els seus fills i filles faran. I quina millor manera de mullar-se, i no fer aigües en l’intent, que practicar l’esport de la vela. 

Les més de 70 Escoles de Vela reconegudes per la Federació vetllaran perquè es compleixen totes les mesures, pautes i recomanacions de seguretat i higiene perquè els infants i joves gaudeixin amb total tranquil·litat d’un esport que connecta amb la natura i que, a més a més de formar navegants, educa persones.

Els alumnes aprendran els conceptes bàsics de la navegació com són els vents, la propulsió, els diferents rumbs, les parts de l’embarcació, fer nusos mariners, el trimatge les veles… i, a més a més, es formaran adquirint hàbits saludables i valors socials i esportius que ens aporta la cultura de mar com són la igualtat, la confiança en un mateix, el respecte al medi ambient, la presa de decisions, la tolerància, la iniciativa, el joc net, l’esperit d’equip, la solidaritat i la companyonia. 

I ho faran gràcies a un gran equip de tècnics acreditats amb titulacions oficials del departament d’Educació de la Generalitat i a una actualitzada i pionera metodologia, desenvolupada per l’Escola Catalana de Vela, on l’eix vertebral de tota la formació és que l’alumnat se senti involucrat aprenent perquè la diversió i l’aprenentatge vagin de la mà. 

Aquest estiu s’ho passaran la mar de bé navegant!

Troba l'escola de vela més propera al teu municipi en aquest enllaç.