El BISC acollirà la primera edició de la regata internacional Barcelona Team Racing d’Optimist al 2023

23 set. 2022

Del 21 al 24 de setembre de 2023, la classe Optimist Internacional tindrà una nova cita en el seu calendari: la Barcelona Team Racing. Una regata de caràcter internacional entre equips de clubs, organitzada pel Barcelona International Sailing Center (BISC) i la Federació Catalana de Vela.

El Team Racing és un format de competició de regates curtes d'un equip contra un altre representant als seus clubs i països. La Barcelona Team Racing serà la única regata amb aquest format que se celebrarà anualment Espanya.

Amb aquest esdeveniment, Barcelona suma una nova regata internacional en el seu haver, consolidant la ciutat com un referent mundial en la celebració d'esdeveniments esportius que compta amb una arrelada tradició per la navegació i la cultura de mar.

La seu de la regata serà el BISC, un centre construït per regatistes per a regatistes que disposa d'unes instal·lacions especialitzades en l'esport de la vela i que, a més, és l'únic centre oficial d'entrenament (categoria A) de la World Sailing a Europa que dona acolliment a totes les classes olímpiques. Un enclavament ideal que ha albergat grans esdeveniments esportius com el Mundial de 470 de 2012, l'Europeu de Nacra 17 en 2015, l'Europeu de 49er i 49erFX de 2016, l’Europeu de FINN de 2016 i el Mundial de ILCA 7 de 2021, entre altres campionats.

Web del campionat: www.barcelonateamracing.com