Barcelona ILCA Master Championship 2022

17 juny 2022
Font: RCNB

Avui donarà inici la primera jornada de la regata Barcelona Ilca Master Championship en aigües de Barcelona, organitzada per la Fundació Reial Club Nàutic de Barcelona amb la col·laboració de la Federació Catalana de vela, el Barcelona International Sailing Center (BISC) i el Reial Club Nàutic de Barcelona.

Més de setanta regatistas i vuit nacionalitats representades, se citessin des d'aquest divendres en les instal·lacions del BISC per a competir durant tot el cap de setmana en el litoral barceloní. El campionat es disputarà per a les categories masculina, ILCA 7 i la categoria mixta -femenina i masculina- en ILCA 6. 

Fins a les 14 hores es realitzarà el de registre de participants. El senyal d'atenció per a la primera prova serà el divendres a les 15 hores, mentre que el dissabte i el diumenge el senyal de sortida està prevista a les 12 hores. El nombre màxim de proves per flota serà de nou, amb un màxim de tres regates per dia, amb dues sortides separades per a cada flota i recorreguts trapezis (inner i outer). 

El lliurament de premis està prevista per al diumenge 19 a les 17 hores, i se celebrarà en les instal·lacions del BISC.