Del 19 al 21 de maig, Copa d’Espanya i Campionat de Catalunya de J70 a Barcelona

Creuer
19 maig 2023
Font: RCNB

Avui comença la Copa d'Espanya de J70 en aigües de Barcelona. L'esdeveniment, organitzat pel Real Club Nàutic de Barcelona i l'Associació de Propietaris de J70 d'Espanya, s'estendrà fins al diumenge.

Amb més de 20 unitats participants, les flotes de Barcelona i Vigo seran presents en aquesta cita crucial, ja que és la primera competició que compta per al rànquing nacional i brinda l'oportunitat de participar en el campionat mundial a Palma l'any vinent. La Copa d'Espanya representa el 40% de la classificació, mentre que el Campionat d'Espanya al juny, a Vigo, té un pes del 60%.

Equips destacats com a 'Noticia', 'Clinicas W', 'Hang Ten', 'Marnatura', 'LaGuardia & Moreira', 'Tenaz', 'Patakin', 'Pazo de Cea', 'Let it Be', 'Can Marlés', 'Cobra', 'Abril Verde' i 'Abril Rojo' competiran per la millor puntuació en aquest esdeveniment. A més d'ells, hi haurà equips internacionals d'Alemanya, Anglaterra, Bèlgica, Portugal i Austràlia.

La flota de J70 aprofitarà aquesta oportunitat per a posar a prova les seves habilitats com a preparació per al 50è Trofeu de Vela Conde de Godó, que se celebrarà la setmana vinent, del 24 al 28 de maig. Emoció i competició estan garantides en l'aigua!