El Club Nàutic Cambrils puja al pòdium de la Monaco Optimist Team Race

16 gen. 2023
Font: CN Cambrils
  • Representant a Espanya, l'equip del Club Nàutic Cambrils es feia amb un lloc a les semifinals i gràcies  a una tècnica brillant s'ha proclamat tercer d'entre els 16 equips participants. 

Els regatistes del Club Nàutic Cambrils Darío Alvaredo, Iker Múgica, Joan Domingo i  Cristina Guillén han recollit el bronze aquest diumenge a la 13a edició de la Monaco  Optimist Team Race, organitzada pel Yacht Club Monaco. Representant a Espanya en  aquesta competició per equips, han format part del grup de 64 regatistes de 16 països  diferents que s'han donat cita a Monaco aquest gener. 

Les proves començaven el dijous 12 i durant quatre jornades els regatistes, dividits en  16 equips diferents, han navegat amb uns 10 nusos de vent de mitjana cada dia.  Condicions amb les quals l'equip del CNCB ha estat sempre entre els quatre primers, fet  que els permetia fer-se un lloc a les semifinals. En la darrera jornada de la competició  l'equip aconseguia una magnífica remuntada i, amb una progressió fabulosa, superaven  a Suècia, el seu màxim rival. Finalment, l'equip de Croàcia s'ha fet amb la primera posició  de la Monaco Optimist Team Race; seguit d'Estats Units d’Amèrica i Espanya, que es  proclamaven segons i tercers classificats.  

L'equip del CNCB ha superat un repte important i torna a casa amb el bronze satisfet i  orgullós de la feina realitzada, a més de sumar una nova experiència en competició  internacional d'alt nivell. Els i la regatista del Club Nàutic Cambrils han estat  acompanyats pel seu entrenador, Leandre Garcia, qui confirma la feina ben feta dels  quatre joves esportistes.