Els màsters de la vela tornen a Calella de Palafrugell, torna EurILCA Masters Cup 2022!

07 oct. 2021
Font: CV Calella
  • La EurILCA Masters Cup es presentarà el proper 14 d'octubre
  • La prova es disputarà del 29 d'abril a l'1 de maig del 2022.

La carismàtica prova dels màsters europeus de la vela, que organitza el Club Vela Calella, tornarà a disputar-se de nou l'any vinent en aigües de la badia de Calella de Palafrugell (Girona-Costa Brava) del 29 d'abril a l'1 de maig.

El Trofeu Calella de Palafrugell, després de dos anys cancel·lat per la crisi sanitària de la COVID-19, comptarà en aquesta edició amb la novetat que el nom de la prova canvia de denominació, pel fet que la classe a ha passat a dir-se classe ILCA, de manera que la propera convocatòria de la prova passarà a denominar-se EurILCA Masters Cup 2022, Memorial Pitus Jiménez , essent la 14a edició d'aquesta trobada de regatistes.

La prova s'ha convertit en una de les regates referència a nivell internacional de la classe. Iniciada l'any 2006 és la gran cita de primavera dels regatistes màsters europeus, que aprofiten les aigües de Calella de Palafrugell per retrobar-se i compartir durant aquestes jornades de competició, l’amistat i la companyonia, en un any amb renovat entusiasme després de superar aquests anys de crisi sanitària.

En els seus disset anys d'existència, aquesta regata internacional per màsters organitzada pel Club Vela Calella ha estat cancel·lada en tres ocasions, sempre motivades per causes de mal major, com van ser a la primavera de l'any 2010, per una excepcional nevada caiguda a les comarques de Girona i sud de França i les dels anys 2019 i 2020, a causa de la crisi sanitària originada per la pandèmia del Coronavirus.

La regata EurILCA Masters Cup 2022 serà presentada el proper dijous 14 d'octubre a les 12 hores, dins el marc del Saló Nàutic Internacional de Barcelona, ​​que aquest any torna a celebrar-se.