Festa de la Vela 20/21: nou format, la mateixa il·lusió de sempre

18 nov. 2020

Tenim el plaer d’anunciar-vos que la Festa de la Vela Catalana està de camí per guardonar els èxits esportius i socials d’aquesta temporada. La principal novetat d’aquesta edició és que, arran de la situació actual que malauradament totes i tots estem patint a causa de la Covid-19, la festa canviarà de format per evitar una gran concentració de persones, cada club serà l’encarregat de lliurar els diferents premis que atorga la Federació Catalana de Vela. 

Com cada any, es premiaran els campionats de Catalunya, d’Espanya, Europeus i Mundials que els i les nostres regatistes han assolit durant aquesta temporada. També es lliuraran les diferents veles de platí, or, argent i bronze als clubs per la seva gran feina; es reconeixerà la tasca de totes aquelles persones que han destacat per les seves activitats en favor de l’esport de la vela; i es posaran en valor tots aquells projectes socials realitzats pels clubs, les escoles de vela i les entitats que hi han col·laborat.

A més a més, com a colofó, s’escollirà al i la Millor Navegant del 2020, un premi que decidiran per votació popular els clubs i els/les professionals de la Vela Catalana. Cal recordar que els vencedors de l’edició passada van ser el Jordi Xammar (CN Garraf) i la Iset Segura (CN d’Arenys de Mar). 

Pròximament anunciarem les dates previstes, el llistat de guanyadors i guanyadores, així com els nominats i nominades a Millor Navegant