Festa de la Vela Catalana 21/22 - Relació de Premiats

27 gen. 2022
Amb motiu de la Festa de la Vela Catalana 21/22, que celebrarem virtualment el pròxim 24 de febrer, compartim amb tots vosaltres la Relació de Premiats amb els campions de Catalunya, d'Espanya, d'Europa i Mundials; les veles de platí, or, argent i bronze per la gran feina que heu fet els clubs catalans; i les distincions especials de totes aquelles persones que han destacat per les seves activitats en favor de l'esport de la vela. Pròximament, desvetllarem els nominats i nominades a Millor Navegant de l'Any en categoria masculina i femenina. 
 
Festa de la Vela Catalana - 24 de febrer
El pròxim 24 de febrer, seguint les recomanacions i complint les restriccions arran de la pandèmia de la Covid-19, podreu seguir la Festa de la Vela Catalana de manera virtual. En aquest acte, a més a més dels diferents parlaments institucionals, es desvetllarà el guanyador i la guanyadora del premi de Millor Navegant del 2021. 
 
Lliurament de premis
 
A excepció dels guardons de Millor Navegant en categoria masculina i femenina, cada club serà l’encarregat d’organitzar durant el transcurs de la temporada un acte per lliurar els guardons dels seus esportistes. 
 
Enhorabona a totes i tots els guardonats!