Festa de la Vela Catalana - Relació de Premiats

13 gen. 2021
 
Amb motiu de la Festa de la Vela Catalana 20/21, que celebrarem virtualment el pròxim 3 de febrer, compartim amb tots vosaltres la Relació de Premiats amb els campions de Catalunya, d'Espanya, d'Europa i Mundials; les veles de platí, or, argent i bronze per la gran feina que heu fet els clubs catalans; les distincions especials de totes aquelles persones que han destacat per les seves activitats en favor de l'esport de la vela; i els nominats a Millor Navegant de l'any en categoria masculina i femenina. 
 
Festa de la Vela Catalana - 3 de febrer
El pròxim 3 de febrer, seguint les recomanacions i complint les restriccions arran de la pandèmia de la Covid-19, podreu seguir la Festa de la Vela Catalana de manera virtual. En aquest acte, a més a més dels diferents parlaments institucionals, es desvetllarà el guanyador i la guanyadora del premi de Millor Navegant del 2020. 
 
Lliurament de premis
 
A excepció dels guardons de Millor Navegant en categoria masculina i femenina, cada club serà l’encarregat d’organitzar durant el transcurs de la temporada un acte per lliurar els guardons dels seus esportistes. 
 
Votacions Millor Navegant
 
La votació del Millor Navegant en categoria masculina i femenina es farà online. El resultat final de la votació vindrà donat en un 70% de les votacions dels tècnics i dels jutges de la Vela Catalana amb llicència 2021 i en un 30% dels federats amb llicència d'esportista 2021. El període de votacions és el següent:
 
- Del 18 al 24 de gener per a directius de club, tècnics i jutges (70%)
- Del 25 al 31 de gener per a federats amb llicència d'esportista (30%)
- Presentació del guanyador i guanyadora el pròxim 3 de febrer durant el transcurs de la Festa de la Vela. 
 
Enhorabona a totes i tots els premiats!