Iker Múgica, regatista del Club Nàutic Cambrils, es proclama vencedor de l’Atlantic Week-Ciudad de Vigo Excellence Cup 2023

02 nov. 2023
Font: CN Cambrils

La competició, marcada per la pluja cada dia, va començar diumenge amb les primeres  proves per al grup or i amb 15-20 nusos. Així successivament cada dia fins dimarts,  jornada en la qual es van disputar tres proves. Múgica es va col·locar líder a la primera,  desfent l'empat amb el rival més directe. 

Iker Múgica, gràcies a aquesta victòria, se situa el primer líder de l'Excellence Cup 23/24,  el circuit nacional que compta amb sis proves i en què es podran fer dos descarts. El  cambrilenc va guanyar la general i la categoria sub-16 masculina. 

La categoria promoció, amb els més petits, només va poder navegar la darrera jornada.  I en sortia vencedor Damià Galcerà, el jove regatista del Club Nàutic Cambrils. 

La resta de l'equip participant del CNCB la formaven Manu Alegret, Yago Alegret, Darío  Alvaredo, Santiago Bes, Alexandre Martí i Oriol Pujol, acompanyats pel seu entrenador  Oriol Oliva.