Joan Domingo guanya el Mapfre Euromed Championship a Malta

21 des. 2022
Font: CN Cambrils
  • El regatista del Club Nàutic Cambrils ha estat el millor d'una flota de 141 participants,  molts d'ells mundialistes. El campionat internacional per a les classes Ilca i Optimist  s'ha disputat entre els dies 17 i 20 de desembre al Malta Young Sailors Club, a la badia  de Mellieha. 

Joan Domingo, ha estat l'únic esportista espanyol d'una flota de 141 regatistes de 18  nacionalitats diferents. El regatista del CNCB ha brillat en les vuit proves disputades i  s'ha proclamat campió del Mapfre Euromed Championship. Els seus bons resultats del  primer dia de competició ja el catapultaven a les primeres posicions de la classificació,  empatat a punts amb l’ucraïnès Sviatoslav Madonich, que li prenia el lideratge  provisional pel seu primer lloc a l'última prova. 

La falta de vent va fer que les jornades de diumenge i dimarts no fos possible disputar  cap de les proves previstes però en les de dilluns Joan Domingo va ser el vencedor  indiscutible. El regatista del Club Nàutic Cambrils torna a casa per Nadal amb un trofeu  internacional i amb la satisfacció d'haver aconseguit un nou repte.