Unitat de la Vela Catalana en l’Assemblea General 2022

29 juny 2022

Avui, 29 de juny, s’ha celebrat l'Assemblea General de la Federació Catalana de Vela a les instal·lacions del Barcelona Internacional Sailing Center (BISC).

L'assistència ha estat alta i els assembleistes presents han votat a favor, de manera unànime, a tots els punts de l’ordre del dia, demostrant que la Vela Catalana és una pinya i que està unida. D’entre els temes tractats al llarg d’aquesta alguns dels més destacats han estat la Memòria d’activitats 2021, el resum pressupostari del darrer any i el previst per aquest, el Pla General d’Actuació, el Calendari Esportiu Oficial 2022 i les llicències i quotes 2022. 

L’assemblea ha transcorregut tal com s’havia previst i ha durat aproximadament una hora. El president de la Federació Catalana de Vela ha dirigit l’acte exposant els temes a tractar i s’ha ofert a resoldre qualsevol qüestió. A més, assistents i part de l’equip tècnic de la Federació han aprofitat l'avinentesa per a tractar d’altres qüestions un cop finalitzada l’assemblea. 

Des de la Federació es vol agrair a tots els assistents la confiança dipositada en les noves propostes i programes enfocades als clubs, tècnics, jutges i regatistes. 

Gràcies per assistir-hi!

GALERIA D'IMATGES
VÍDEO DE L'ASSEMBLEA