La regata Territori Mestral N2 Optimist, primera cita de l’any al calendari esportiu del CN Cambrils

20 gen. 2022
Font: CN Cambrils

El Club Nàutic Cambrils última els detalls de la que serà la seva primera gran cita  esportiva del calendari de 2022. La regata Territori Mestral té programades sis proves  a disputar en dos dies.  

Més de 150 regatistes de 16 clubs de Catalunya de les categories G1 i G2 d’Optimist  participaran a la regata. La competició forma part del circuit català d'Optimist, que va  començar al setembre a l'Escala i finalitzarà al mes de febrer al Garraf.  

La regata Territori Mestral té com a novetat destacada la instal·lació de dispositius GPS  a cada una de les embarcacions participants i això permetrà fer el seguiment de la  regata a temps real. La iniciativa és possible gràcies a la col·laboració de l'empresa Dream  Flyers. El seguiment de la regata a temps real es podrà fer a través del web de  Metasail, el fabricant dels dispositius.  

El CNCB organitza amb moltes ganes la primera regata de l'any a casa, prioritzant el  compliment de la normativa en relació al Covid tenint cura de totes les mesures  sanitàries per garantir la seguretat de participants i assistents.