La regata Territori Mestral, primera cita esportiva de l’any al CN Cambrils

20 gen. 2023
Font: CN Cambrils
  • Més de 150 regatistes de 16 clubs de Catalunya es donaran cita en aigües de Cambrils  aquest cap de setmana 21 i 22 de gener.

 

El Club Nàutic Cambrils última els detalls de la seva primera gran cita esportiva del  calendari de 2023. La 2a edició de la regata Territori Mestral, competició que forma  part del circuit català d'Optimist, reunirà a Cambrils a un total de 156 regatistes de  diferents clubs de Catalunya. La competició va arrencar al mes de setembre a l'Escala,  passant per Vilanova i el Masnou i finalitzarà al mes de febrer al Garraf, sent  classificatori pel Campionat de Catalunya, que es celebrarà a Roses. 

Com ja es va fer en la competició de 2022, els participants a la regata Territori Mestral  tindran instal·lats dispositius GPS a les seves embarcacions; fet que permetrà seguir en  temps real la regata a través del web de Metasail, el fabricant dels dispositius. El Club  Nàutic Cambrils va introduir aquesta opció en la passada edició de la Territori Mestral,  convertint-la en la primera competició d'Optimist a Catalunya en utilitzar aquesta  tecnologia. La bona acollida de la iniciativa ha fet que en l'edició d'enguany es repeteixi  aquesta col·laboració de la mà de Car Solutions International, patrocinador de la  regata. 

Les proves arrencaran dissabte a les 12h i diumenge a les 11h, amb una previsió de set  proves en total. L'entrega de premis tindrà lloc a les 17h i comptarà amb l'assistència d’Oliver Klein, alcalde de Cambrils i Sergi Cadenas, vicepresident de la Federació  Catalana de Vela.