La Vela Catalana brilla amb intensitat a l’Excellence Cup d’Optimist celebrada a Palamós

19 feb. 2024

En una nova exhibició de talent i determinació, els navegants catalans han dominat la competició a la 34a edició del Trofeu Internacional Vila de Palamós Optimist, prova inclosa dintre del circuit Excellence Cup, i s'han proclamat guanyadors de la Trophy-18 Nations Cup. Iker Múgica del CN Cambrils, Joan Domingo del CN Cambrils, Pepe García del RCNB i Juan Lleonart del CN El Balís han ocupat les quatre primeres posicions, col·locant la Vela Catalana al cim de l'èxit internacional. Anna Rentería, del CN El Masnou, s'ha quedat a les portes del podi femení, finalitzant en quarta posició. 

Amb una actuació espectacular, aquests quatre navegants han demostrat el seu domini en les aigües de Palamós, destacant-se entre una competència feroç de 550 participants de 24 països. La seva habilitat i perseverança els han permès no només ocupar els primers llocs del podi, sinó també assegurar la victòria en la prestigiosa Trophy-18 Nations Cup, reforçant així el seu lloc com a referents de la vela mundial.

Aquesta impressionant actuació no només enalteix l'excel·lència esportiva dels navegants catalans, sinó que també posa de manifest el talent i la dedicació dels clubs nàutics de Catalunya, que han contribuït al desenvolupament i l'èxit d'aquests esportistes de primer nivell.

Amb aquesta nova proesa, la Vela Catalana reafirma el seu lloc en la història de l'Optimist i continua inspirant futures generacions de navegants a assolir grans fites en el món de la vela. Enhorabona a Iker Múgica, Joan Domingo, Pepe García, Juan Lleonart i Anna Rentería per aquesta nova fita extraordinària!

CLASSIFICACIÓ FINALhttps://www.palamosoptimisttrophy.org/en/default/races/race-resultsall