La Vela Catalana, present a la gran festa de l’esport femení "Entre totes, tot"

20 set. 2022
El passat dissabte, 17 de setembre, va celebrar-se al Palau d’Esports de Catalunya (Tarragona) l'acte "Entre totes, tot / Esport femení".
 
Un acte organitzat per la secretaria general de l’Esport i l’Activitat Fisica de la Generalitat.
 
Es tractava de la 1a trobada de l’esport femení català. Un esdeveniment, obert al públic, on s’han reconegut els èxits de l’esport femení en diferents àmbits.
 

La trobada va reunir 3.000 persones que van omplir el Pavelló d’Esports Catalunya de Tarragona dels colors de diferents clubs de tot el territori. Totes les esportistes estaven citades a venir amb la samarreta del seu equip i mostrar, així, la diversitat d’esports i clubs que hi ha a tot Catalunya.

La trobada va començar amb la signatura d’autògrafs per part de 14 esportistes d’alt nivell, com Laia Palau, Núria Picas, Laia Sanz, Marta Bach, Sarai Gascón, Mireia Benito, Melanie Serrano i la subcampiona del món de Raceboard Laura Cabezas, windsurfista del Club Vela Blanes, representant a la Vela Catalana.

La representant de la Vela Catalana ha estat la Laura Cabezas, windsurfista del CV Blanes que enguany s’ha proclamat subcampiona del món de Raceboard.
 
La Laura ha estat acompanyada per la seva família, pel president de la Federació, Xavier Torres, i membres de la Junta Directiva.
 
L’acte es va retransmetre en directe per Esports3 (TV3) i el podeu gaudir fent click en aquest enllaç: http://ccma.cat/.../trans.../entre-totes-tots/video/6176300/
 
Des de la Federació volem donar l'enhorabona a totes les esportistes i professionals guardonades durant l'acte i també a la secretaria general de l'Esport i l'Activitat Física per fer-ho possible i apostar per l'esport femení.
 
Entre totes, tot!