Marie Mazuay i Clément Guignard lideren la Nacra 15 European Super Series de Barcelona

04 nov. 2023

Després d'una primera jornada sense regates a causa de la borrasca Ciarán, la segona jornada de regates del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona, últim esdeveniment del circuit internacional "Nacra 15 European Super Series", ha estat marcat per unes condicions meteorològiques que han millorat a mesura que avançava el matí. A primera hora s'ha completat la primera prova amb un vent de component oest d'una intensitat d'uns 6 nusos i les tres proves següents han gaudit d'un vent de sud-oest amb una intensitat d'entre 12 i 15 nusos.

Completades les 4 proves d'avui, els suïssos Marie Mazuay i Clément Guignard, actuals subcampions del món, es col·loquen al capdavant de la classificació del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona, seguits pels germans catalans del Club Nàutic El Masnou Daniel i Nora Garcia de la Casa, subcampions del món el 2022. Completa el podi provisional l'equip britànic format per Sam Cox i Sophie Raven. En la categoria sub16, els francesos Siloë i Mayeul Bertin són els primers classificats.

Pel que fa a la classificació general del circuit, Sam Cox i Sophie Raven continuen al capdavant, seguits molt de prop pels belgues Mateo Leclercq i Pinsart Mathieu.

La previsió meteorològica per diumenge és de vent de component oest i el Comitè de Regata ha establert la senyal d'atenció a les 12.00 hores.

CLASSIFICACIÓ

GALERIA DE FOTOS