Mònica Azón, triple victòria en la regata Barcelona Ilca Master Championship 2022

20 juny 2022
Font: RCNB

Finalitza la Barcelona Ilca Master Championship celebrada els dies 17, 18 i 19 de juny en el litoral barceloní. Prop de 70 regatistas s'han donat cita al Barcelona International Sailing Center (BISC) per a celebrar l'edició 2022. La competició se celebra des de 2018, a excepció de l'edició 2020 que va ser cancel·lada per motiu de la pandèmia. 

S'han celebrat un total de sis proves de les nou programades per al cap de setmana. El sol i les altes temperatures a la ciutat Comtal han acompanyat aquests tres dies de regates; el divendres la competició va iniciar a les 15 hores amb un vent molt fluix del 190-200 i 5,5 nusos, però ràpidament va caure el vent obligant a suspendre la resta de proves del dia.

 El dissabte les condicions van anar millorant, i amb un llevant suau de 5-6 nusos i alguns rols, el comitè de regates va aconseguir completar les tres regates programades. Mònica Azón (CN Arenys de Mar) i Jose Maria Van Der Ploeg (CN Balis) van liderar les proves del dia en ILCA 6 i ILCA 7 respectivament.

En l'última jornada s'han completat les tres proves programades amb un vent de llevant del 70 i intensitats entre 7 i 10 nusos, malgrat el fort corrent de sud-est, que ha dificultat el treball del Comitè en donar les sortides. 

Els vencedors de l'edició 2022 de la Barcelona Ilca Master Championship són, Mònica Azón del CN Arenys de Mar (Ilca 6 Master i Ilca 6 mixt, Ilca 6 dones), Didier Goron del Real Club Nàutic Barcelona (Ilca 6 Grand Master), i Jose Luis Doreste del CN Sant Feliu de Guíxols (Ilca 7).

El lliurament de premis s'ha celebrat el diumenge a la tarda en les instal·lacions del Barcelona International Sailing Center. El podi de la Barcelona Ilca Master Championship 2022 queda de la següent manera:

ILCA 6 GRAND MASTER

Didier Goron (RCNB)

ILCA 6 MASTER

Mónica Azón (CN Arenys de Mar)

ILCA 6 Mixt

1r Mònica Azón (CN Arenys Mar)

2n  Thomas Gyr (CV Lago Do Lugano)

3r Iker Martínez de Lagos (RCCandado)
 

ILCA 6 Fèmines

1r Mònica Azón (CN Arenys Mar)

2n Evelyne Ferrat (YCPR Marselle)

3r  Silvia Ravetllat (CN El Balis)

ILCA 7

1r Jose Luis Doreste (CNSFG)

2n José Maria Van Der Ploeg (CN Balis)

3r Javier Muñoz (MVSC)

Organitzat per la Fundació Reial Club Nàutic de Barcelona amb la col·laboració de la Federació Catalana de Vela (FCV), el Barcelona International Sailing Center (BISC), el Real Club Nàutic de Barcelona (RCNB), Unió Suïssa, Estrella Damm, Torres Import, CaixaBank, Ilcadinghy.es Alisios.

Resultats: www.barcelonalasermaster.com

Galeria de fotos: https://bit.ly/39xWL0J