Triplet català a l’Excellence Cup d’Optimist

29 gen. 2024

En una impressionant demostració d'habilitats nàutiques, els joves regatistes catalans han dominat l'Excellence Cup de Torrevieja, amb Iker Múgica (CN Cambrils) prenent l'or, Juan Lleonart (CN El Balís) aconseguint la plata, i Joan Domingo (CN Cambrils) portant-se el bronze.

La competició, que va tenir lloc a Torrevieja del 24 al 28 de gener, va veure com els talents emergents de la Vela Catalana d'Optimist es destacaven amb un rendiment excepcional. Amb aquest resultat, Catalunya reafirma la seva posició com una gran potència en aquesta disciplina, consolidant la seva reputació en el món de la vela juvenil.

Els tres campions van demostrar una combinació d'habilitat tècnica, estratègia i determinació, deixant una empremta imborrable en la competició internacional. Els resultats no només són un èxit per als navegants, sinó també per als seus clubs, CN Cambrils i CN El Balís, que han format aquest talent excepcional.

Aquest notable triplet destaca l'excel·lent nivell de preparació dels joves navegants catalans, així com el suport i la dedicació dels seus entrenadors i famílies. Amb aquesta victòria, la Vela Catalana d'Optimist reforça la seva posició com una força a tenir en compte en el món de la vela internacional.

Enhorabona a Iker Múgica, Juan Lleonart, Joan Domingo i a tots els implicats en aquesta impressionant victòria que eleva Catalunya al podi de l'Excel·lence Cup de Torrevieja.