EOLIS KITE, C E

eolis kite és un centre nàutic de temporada, obrim per setmana santa fins a finals de setembre, on podràs descobrir el kitesurf, windsurf, catamarà, paddle surf, wingfoil, i com a novetat l'efoil. L'escola es troba a la mateixa platja de la Pletera (l'Estartit), disposem d'una caseta de fusta (punt informatiu) amb tot el material necessari per a poder fer les activitats, i d'un canal propi de navegació per als alumnes i usuaris de l'escola. Podràs formar-te en els diferents esports com a principiant, si mai abans has practicat, fent un curs en grup o unes classes privades. També perfeccionar el teu nivell amb un instructor que personalitzarà la classe segons el que necessitis per avançar. Si ja ets un expert, disposem de material per llogar segons les condicions de vent i mar. Durant els mesos de Juliol i Agost oferim casals de multiactivitat i lleure de 9h a 13h del matí. L'edat mínima per a poder assistir és de 6 anys. 

No dubtis en contactar amb nosaltres per a qualsevol consulta :)

Descripciò: Casals enfocats al windsurf, catamarà, paddle surf, iniciació al kitesurf i lleure. Iniciem l'activitat a la primera setmana de Juliol i l'acabem a l'última d'Agost (consultar les dates exactes al centre). L'edat mínima és de 6 anys, realitzem els diferents grups segons l'edat dels petits/es per adequar millor les activitats. El casal comença a les 9 h del matí, tot i que podeu deixar els nens/es des de les 8:45 h, fins a les 13h, podeu recollir-los/les fins a les 13:15 h. Totes les activitats es fan a la platja, a la zona de l'escola, on hi trobem una caseta de fusta amb tot el material necessari i les instal·lacions per a poder executar les activitats de forma fàcil i segura per als infants.

Disciplina: MULTIACTIVITAT

Durada: 13h

Preu:

Descripciò: Cursos de Windsurf per a tots els nivells. Cursos en grup i classes particulars. Classes de tecnificació.

Disciplina: WINDSURF

Durada: 1-7,5h

Preu:

Descripciò: Cursos de Kitesurf per a tots els nivells. Cursos en grup i classes particulars. Classes de tecnificació.

Disciplina: KITESURF

Durada: 1-8h

Preu:

Descripciò: Cursos de Catamarà per a tots els nivells. Cursos en grup i classes particulars. Classes de tecnificació.

Disciplina: CATAMARÀ

Durada: 1-8h

Preu:

Descripciò: NOVETAT!! Cursos de Wingfoil per a tots els nivells. Cursos en grup i classes particulars. Classes de tecnificació.

Disciplina: MULTIACTIVITAT

Durada:

Preu:

Descripciò: NOVETAT!! Cursos de Efoil per a tots els nivells. Cursos en grup i classes particulars. Classes de tecnificació.

Disciplina: MULTIACTIVITAT

Durada:

Preu:

Descripciò: Classes de Paddle Surf per a tots els nivells. Classes en grup i particulars

Disciplina: MULTIACTIVITAT

Durada: 1h

Preu:

Formulari de contacte

No hi ha regates disponibles
No hi ha regates disponibles
No hi ha regatistes

EOLIS KITE, C E

TORROELLA, 4617258ESTARTIT, L'

Latitud: 0 - Longitud: 0