SA RIERA, CN

Descripciò: Curs de Vela Lleugera per a nens i nenes de 6 a 12 anys els mesos de Juliol - Agost, de Dilluns a Divendres de 10:00 - 13:00 Hores. Aquest Campus consisteix en introduir els conceptes bàsics de la Vela Lleugera i tenir un primer contacte amb la nevegació. (130 € per a socis - 145 per a no socis. De repetir una segona setmana en ambdós cursos, el curs té un descompte, essent l'import de 110 € I 125 €).

Disciplina: VELA LLEUGERA

Durada: 15h

Preu: 145 €

Descripciò: Curs de Vela Lleugera per a nois i noies de 13 a 18 anys els mesos de Juliol - Agost, de Dilluns a Divendres de 16:00 - 18:30 Hores. Aquest Campus consisteix en aprofundir en les tècniques de navegació. (130 € per a socis - 145 per a no socis. De repetir una segona setmana en ambdós cursos, el curs té un descompte, essent l'import de 110 € I 125 €).

Disciplina: VELA LLEUGERA

Durada: 12.5h

Preu: 145 €

Descripciò: Curs de Vela Lleugera - Bateig de Vela per a joves i adults mínim 3 persones els mesos de Juliol - Agost, cada dia 2 h a concretar. A partir de les 18:00 Hores. Aquest Curs consisteix en fer un bateig de navegació de la Vela Lleugera i tenir un contacte amb la nevegació a vela. (30€ Persona).

Disciplina: VELA LLEUGERA

Durada: 2

Preu: 30 €

Descripciò: Regata a Vela Familiar de 2 Hores de duració els mesos de Juliol - Agost, a partir de les 18:00 Hores. Els nens i nenes que hagin participat en algun Curs / Campus de Vela, tenen la inscripció gratuïta si acompanyen els seus familiars.

Disciplina: CATAMARÀ

Durada: 2

Preu: 20 €

Descripciò: Cursos de Vela personalitzats i per a adults els mesos de Juliol - Agost, a partir de les 18:00 Hores a concretar horari. (30€ Persona / Hora).

Disciplina: CATAMARÀ

Durada: 2

Preu: 60 €

Formulari de contacte

No hi ha regates disponibles
No hi ha regates disponibles
No hi ha regatistes

El Club Nàutic Sa Riera està inscrit a la Federació Catalana de Vela, i a més és Centre Nàutic de Vela. L’Escola de Vela del Club Nàutic Sa Riera està reconeguda per L'Escola Catalana de Vela. El Club Nàutic Sa Riera disposa del títol reconegut per la Federació Catalana de Vela per poder oferir els cursets adients per a la mainada i als adults.

Ha estat essencial tornar a posar en marxa l’Escola de Vela, establint un campus per a la mainada a partir de 7 anys, durant els mesos de juliol i agost, amb el clar missatge “Vine a navegar”. El principal fonament i objectiu d’aquest campus és el d’iniciar a la mainada a estimar i respectar el mar. Que de fet és la missió més important que té el Club Nàutic dins la seva necessitat d’existir, doncs sense aquests conceptes, estimar i respectar el mar, no té raó de ser.

Els monitors són tècnics titulats per la Federació Catalana de Vela, segueixen els principis de professionalitat, seguretat i foment de l’afició a la Vela. Gent amb experiència que aporten tot el seu coneixement del món de la vela als alumnes. És important destacar, l’aspecte lúdic no competitiu que està present a l’Escola de Vela.

A l’Escola de Vela es compta amb diferents tipus d’embarcacions com són: 2 Optimist, 3 Hobie Cat, 2 Laser i 1 embarcació pneumàtica, en les quals es podra desenvolupar tot un ventall de pràctiques nàutiques durant la temporada d’estiu. Estan totes elles a la vostra disposició. Gaudiu del mar i de la vela, si us plau!

SA RIERA, CN

PASSEIG D'ES RACÓ, núm. 2 (Baixos) PLATJA SA RIERA17255BEGUR
Telf: 972622387- Fax: 972622387

Latitud: 41.972177 - Longitud: 3.211189