‘Can Marlès’ amb el patró Jorge Martínez Doreste es proclama vencedor de la Barcelona J70 Spring Regatta

Creuer
17 maig 2022
Font: RCNB
  • Finalitza la regata de monotips J70 Spring Regatta 2022 que se celebra en aigües de Barcelona i organitza el Real Club Nàutic de Barcelona.

El tercer acte s'ha disputat de divendres a diumenge amb unes bones condicions generals de vent, permetent completar deu de les dotze mànigues previstes. El divendres després d'un ajornament d'una hora en terra per falta de vent, es van iniciar les primeres proves amb un vent de llevant molt suau i es van completar dues de les quatre mànigues previstes. ‘Autolica Tropicfeel’ de Terrades i Luis M. Doreste encapçalaven aquest tercer acte amb un -2-1-, seguits de ‘Can Marlès’amb el patró Jorge Martínez Doreste -1-3- i, en tercer lloc, els anglesos ‘Seriousfun’ de Tony Hayward -3-2-.

La segona jornada va estar acompanyada per unes excel·lents condicions de vent estable de llevant i entre 7-9 nusos, es van disputar les quatre mànigues previstes. ‘Can Marlès’ recuperava el seu lideratge, per davant de ‘Autolica Tropicfeel’ amb un -6-3-1-4-. La flota de Lisboa ‘Irrational Exuberance’ liderada per l'olímpic Vasco Serpa aconseguia entrar en el podi amb un -1-7-2-1.

Diumenge dia del desenllaç, es van mantenir les mateixes condicions que en la jornada anterior, finalitzant les quatre proves del dia, en les quals ‘Can Marlès’ es va mantenir líder, guanyant el tercer acte (1-3-2-4), seguit pels anglesos ‘Seriousfun’ (5-2-1-2) que van obtenir el segon lloc, i el tercer caseller és per als portuguesos ‘Irrational Exuberance’.

La Barcelona J70 Spring Regatta conclou amb un total de 25 mànigues disputades, quatre descartis, i onze embarcacions partipants. Es proclamen vencedors d'edició 2022 la jove tripulació ‘Can Marlès’, de Jorge Martínez Doreste (CN Vilanova) amb Ángel Blázquez, Fátima Diz, Món Cañellas, Pancho de Budallés i Alberto Guillén amb 46 punts. La segona posició és per a la tripulació canària del ‘Autolica-Tropicfeel’ formada per Luis Martínez Doreste, Adolfo López, Guti del Castell i Ricardo Terrades del Real Club Nàutic de Barcelona, RCN Arrecife i RCN Gran Canària amb 55 punts. Tanca el podi el J70 del RCNB, ‘Notícia’ de Luis Martín Cabiedes amb Pablo Santurde, Maria Monràs, Jon Larrazábal, Alberto Padrón, amb 67 punts. 

Els J70 tornaran a trobar-se dins de 10 dies per a competir en la 49 edició del Trofeu de Vela Conde de Godó que se celebra del 26 al 29 de maig.

Barcelona J70 *Spring Regatta, ‘Top 5’ amb 25 mànigues disputades i 4 descartis

  • 1r - CN Vilanova– Celler Can Marlès de Jorge Martínez Doreste = 46 punts
  • 2n - RCNB/RCNA/RCNGC – Autolica Tropicfeel de Luis Martínez Doreste i Ricardo Terrades = 55 punts
  • 3r -RCNB - Noticia de Luis Martín Cabiedes = 67 punts
  • 4t -RTYC – Seriousfun de Tony Hayward = 97 punts
  • 5è - RCNB – Tenaz de Pablo Garriga i Rayco Tabares = 128 punts