El ‘Monjo Sailing Team’ de Martínez Doreste i Terrades venç de nou en la quarta sèrie de la Barcelona Winter Sèries

Creuer
25 gen. 2022
Font: RCNB

El passat cap de setmana 21, 22 i 23 de gener s'ha disputat la quarta sèrie per a monotips J70 de la Barcelona Winter Sèries en aigües de Barcelona, organitzada pel Reial Club Nàutic de Barcelona.

La Barcelona Winter Sèries ha comptat amb una participació internacional d'un total de 16 embarcacions de 5 països: Espanya, Anglaterra, Alemanya, Rússia i Polònia; i compta amb una flota del més alt nivell.

Malgrat les condicions de vent complicades, fluixos vents i molts rols, el Comitè de Regates va aconseguir completar un total de 8 regates durant el cap de setmana.

El divendres van iniciar les proves amb mitja hora de retard per falta de vent; finalment amb l'entrada d'un vent del nord, que va costar d'estabilitzar, es va aconseguir donar dues sortides amb 8-9 nusos. 'Noticia' de Luis Martín Cabiedes, els russos 'Tenzor Sport' de Tenzor Sailing Club i 'Alcaidesa Marina' amb el patró Gustavo Martinez Doreste se situaven al capdavant d'aquesta quarta sèrie.

El Comitè de Regates va decidir avançar una hora la sortida de les dues últimes jornades; així el dissabte, pesi ser un dia molt complicat amb poc vent i molts rols, els J70 van completar 4 regates. Es mantenia al capdavant 'Notícia', el 'Celler Can Marlés' amb Jorge Martínez Doreste arrabassava la segona posició a 'Tenzor Sport' que baixava a la 3a.

El diumenge, pocs minuts abans de les 11 hores, es donava la sortida a la setena pispa de la quarta sèrie amb vent del 345-350 i 7 nusos. Amb la segona prova i vent d'intensitat 5,5 nusos que va anar baixant, donant per finalitzada la jornada. 'Monjo' patrocinat per Tropicfeel Autolica Kahaway aconseguia remuntar malgrat el complicat de les condicions i s'imposava en totes dues proves amb un total de 22 punts, molt igualat li seguia 'Notícia' amb 22 punts i a ' Celler Can Marlés' en tercer lloc, amb 27 punts.

Resultats quarta sèrie, amb 8 proves disputades:
1r - RCNB/RCNA/RCNGC  Monjo Tropicfeel Autolica Kahaway de Luis Martínez Doreste/Ricardo Terrades/ López (5-8-10-4-2-1-1-1) -22 punts-
2n - RCNB – Notícia de Luis Martin Cabiedes (1-3-4-1-7-2-6-5) -22 punts-
3r - CN Vilanova – Celler Can Marlès de Jorge Martínez Doreste (8-2-6-3-1-5-3-7) – 27 punts -

Amb un total de 31 proves disputades sumant els quatre esdeveniments, la classificació general la lidera "Monjo Tropicfeel Autolica" de Luis Martínez Doreste/Terrades/López (RCNB/RCNA/RCNGC) amb 67 punts, seguits per "Tenaz" de Pablo Garriga i Rayco Tabares als comandaments (RCNB) amb 78 punts, i tanca el podi "Celler Can Marlès" de Jorge M. Doreste (CN Vilanova) amb 94 punts.

La cinquena i penúltima sèrie de la Barcelona Winter Sèries està prevista el pròxim 26 i 27 de febrer.

La regata de monotips J70 consta de sis sèries que van d'octubre a març i està organitzada pel Real Club Nàutic de Barcelona.