El Reial Club Nàutic de Barcelona organitzarà el Mundial ORC Double Handed 2023

Creuer

22 nov. 2021
Font: RCNB

La World Sailing en la seva reunió anual de 2021 ha modificat la “Regulation 13.1” per la qual es crea el ORC DOUBLE HANDED WORLD CHAMPIONSHIP.


Conseqüència d'això la ORC i el Real Club Nàutic de Barcelona han acordat que el RCNB sigui la seu del 2023 ORC DOUBLE HANDED WORLD CHAMPIONSHIP en substitució del 2023 ORC DOUBLE HANDED EUROPEAN CHAMPIONSHIP prèviament assignat.


Aquesta decisió reafirma la posició del Real Club Nàutic de Barcelona com a referent mundial en l'organització d'esdeveniments de nivell internacional d'aquestes característiques, com ja ho va ser en 2015 amb el Mundial ORC 2015, les múltiples edicions del Trofeu de vela Conde de Godó i de la regata Puig Vela Clàssica de Barcelona.


Amb aquest esdeveniment, el Real Club Nàutic de Barcelona torna a posar a la ciutat de Barcelona una vegada més en el focus del panorama nàutic mundial.


La classe Double Handed és una modalitat de creuer estratègica que està tenint un fort creixement a tot el món en els últims anys, i compta amb una amplia i consolidada flota d'embarcacions a Catalunya i a Espanya.


La celebració de la ORC DOUBLE HANDED WORLD CHAMPIONSHIP al setembre del 2023 espera una participació superior a les 100 embarcacions agrupades en tres classes. Les dates exactes i altres detalls organitzatius s'anunciaran en els pròxims mesos.