Èxit de participació a la regata solidària Boomerang – Balsamar al CN El Balís

Creuer
06 set. 2021
  • El Nuba II, el Quid Pro Quo i el Biralau, vencedors absoluts amb tripulació, A2 i solitari, respectivament.
  • S’ha fet entrega de 1.115€ a la Campanya Amic de l’Hospital Sant Joan de Déu. 
  • La participació en la segona edició de la regata ha estat tot un èxit amb 31 inscrits i 105 participants.

 

El dissabte 4 de setembre el Comitè de Regata Boomerang-Balsamar donava a les 12h la senyal d’atenció per les embarcacions de tripulació i, posteriorment, per solitari i A2. 

Un total de 31 embarcacions i 105 participants entre armadors i tripulants partien des del Club Nàutic El Balís per realitzar un recorregut inicial de gairebé 50 milles nàutiques, però degut a les previsions meteorològiques de poc vent, el Comitè va decidir anunciar un recorregut alternatiu de gairebé 30 milles per la costa catalana. La sortida s’iniciava en aigües del CN El Balís, boia a 0.5 milles nàutiques al vent, i seguia fins a la boia oceanogràfica de Blanes i finalitzava de nou al CN El Balís. 

El primer en temps real en completar el circuit va ser el Duende 52 del CN Arenys de Mar, que amb només escasses quatre hores el completava arribant a El Balís a les 16:12h.  

El guanyador absolut amb tripulació d'aquesta segona edició de la regata solidària Boomerang--Balsamar organitzada per F4Sailing i el CN El Balís ha estat el Nuba II (CN Arenys de Mar) seguit de l’Hydra d’Oscar Chaves, vencedor de la Copa del Rei celebrada fa 3 setmanes, del CN El Balís. El podi l’ha tancat el Miaja X del CN El Masnou. Pel que fa a la classe A2, el vencedor ha estat el Quid Pro Quo del CN Arenys de Mar. Al segon esglaó del podi hi ha pujat el Comet@ de Lluis Blanchar del CN El Balís i al tercer, el Asterix del CN El Balís. Referent a la classe solitari, la victòria ha estat pel Biralau del Club Vela Mataró. El mateix Club s’ha emportat la segona posició amb el Parana II i la tercera posició ha estat pel Babau del Club Vela Blanes.  

La jornada de diumenge ha finalitzat amb l’entrega de trofeus on s’han repartit més de 15 regals cedits per diversos col·laboradors. Així mateix, s’ha fet entrega d’un xec d’un total de 1.115€ a la Campanya Amic de l’hospital Sant Joan de Déu, aconseguits a través d’una part del preu de la inscripció de la regata. 

El CN ​​El Balís celebrarà els propers 18 i 19 de setembre la 22a edició del Gran Premi El Balís, una regata oberta a les classes de creuer RI i ORC i que és puntuable per la Copa Catalana.

Fotos de la regata: https://www.flickr.com/photos/162935630@N02/albums/72157719773454129/page1