La Bahia de Pollença sortirà el 21 de maig

Creuer

22 març 2021
Font: CN Skipper

La Regata Bahia de Pollença, organitzada per Difusió Nàutica i el Club Nàutic Skipper, en col·laboració amb Port Ginesta i el RCN Port de Pollença celebrarà la seva sortida el pròxim 21 de maig, coincidint amb la segona pasqua.

La regata, que compta amb el suport de l'Ajuntament de Pollença, obrirà el Circuit de Regates d'Altura del 2021. Considerant que la regata Rei en Jaume, recentment incorporada, tancarà el Circuit, l'illa de Mallorca es converteix en la protagonista de l'obertura i tancament d'aquest.

Amb un recorregut de 104 milles nàutiques, la prova és puntuable per al Campionat de Catalunya de Solitaris, A2 i Tripulació Completa, reunint els vaixells més competitius de la flota de navegació d'altura. Per a donar cabuda a vaixells de major importància s'està analitzant la batimetria en la bocana de Port de Pollença i valorant la disponibilitat d'amarraments públics en aquesta zona per a l'organització de la regata.

La incorporació com a col·laborador de la regata de la marca de menjar per a la nàutica Kapitana Gourmand i la seva aportació gastronòmica a cadascun dels tripulants que participin en la regata suposarà un al·licient addicional per a gaudir de la travessia i de l'arribada a Mallorca doblegant el mític cap Formentor.

També s'estan forjant novetats interessants en el que als trofeus es refereix, sobre la base de la col·laboració amb una galeria d'art mallorquina. Els detalls d'aquesta col·laboració es revelaran en breu.