La XX Interclubs Empordà ja navega!

Creuer

27 set. 2021
Font: Interclubs Empordà

La vela de creuer ha tornat a navegar a la Costa Brava aquest cap de setmana, 25 i 26 de setembre, amb la celebració de les tres proves de la primera Fase de la vintena edició de la regata Interclubs Empordà. La flota s’ha reunit, de nou, per disputar un clàssic del calendari de la vela de creuer a Empuriabrava, on han estat acollits pel Club Vela Golfus i el GEN Roses, coorganitzadors de la competició, amb la col·laboració de Marina d’Empuriabrava i Port de Roses.

La primera fase comptava amb la participació de fins a 30 embarcacions i entre elles, els amics del CV Golfus que s’unien a la flota el dissabte per celebrar la seva regata social.

Bon vent per estrenar la XX Interclubs Empordà

Les condicions de vent eren fantàstiques per gaudir al màxim de la navegació a la badia de Roses i van permetre celebrar els tres recorreguts previstos, amb un tèrmic que arribava fins als 15 nusos, el dissabte, i tramuntana, amb una intensitat de fins a 20 nusos, el diumenge.

L’Oreig, primer en ORC

Amb aquestes tres primeres mànigues navegades i dues victòries parcials el dissabte, L’Oreig es situa primer de la divisió ORC seguit de Windshear (J105) de Hans Mulder de CV Golfus, que s’adjudicava la tercera prova de la fase després d’una gran actuació i empatava, així, a cinc punts amb el primer.

Victòria ajustada en RI

Les tripulacions de Gelabert i Mulder encapçalen també la classificació RI. Tot i així, al competir amb ràting principal ORC, el primer premi provisional és per a Triplex II (Dufour 334 Trophy) de Jordi Capel del CV Golfus. Destaca, en aquest cas, la victòria parcial aconseguida la darrera jornada pel Manu Tercer (Bénéteau First 35) de Lluís Casademont del CN Costa Brava i que el situa a només un punt del Triplex II.

Nauticescala 3, primer líder Rally

Gràcies al seu rendiment i una gran regata a la darrera prova d’aquesta primera Fase, el Nauticescala 3 (J70) patronejat per Marc Verdaguer del Club Nàutic l’Escala encapçala la classificació Rally amb dos punts i un de diferència amb el segon, el Jocker in the Pack (Cork 1720) de Cristian Baille del CV Golfus.

Consulta les classificacions

Reviu la regata

Visita la galeria d’imatges