L’equip espanyol d’Optimist entrena a Cambrils abans del Campionat Europeu a Dinamarca

26 jul. 2022

La selecció espanyola d’Optimist té la seva gran cita a Sønderborg, Dinamarca, a partir  d’aquest proper diumenge 31 de juliol. Sis dels set components de l’equip, entre els  quals s’hi troba el regatista del CN Cambrils Joan Domingo, han estat entrenant al Club tarragoní abans de volar al país danès.  

L’equip espanyol d’Optimist que participarà al Campionat Europeu ha estat una setmana entrenant al Club Nàutic Cambrils. El regatista del Club Nàutic Cambrils Joan Domingo forma part dels  set seleccionats que viatjaran dimecres 27 de juliol a Dinamarca.  

La selecció espanyola està formada per Juan Bennasar, Amalia Coll, Joan Domingo, Carlos Espi, Neus Fernández, Carla Lorenzo i Joaquin Valero. Els joves, acompanyats pel  seu team leader Kiko Igual i pel seu entrenador Javier Dusmet, han combinat classes  teòriques amb entrenaments tècnics a l’aigua.  

Els dies d’entrenament a Cambrils han servit per no perdre el ritme i intensificar el  treball previ a la gran cita. Els regatistes, de Balears, Canàries i València, han estat  aquests dies a casa de tres famílies de l’equip d’Optimist del CNCB, que els han acollit  durant la seva estada.  

Al Campionat Europeu d’Optimist hi ha un total de 257 inscrits que gaudiran diumenge  de la cerimònia d’obertura per dilluns començar les proves. Les regates estan previstes  cada dia fins divendres 5 d’agost.