1353078652 facebook 1353078663 twitter 1353078747 linkedin youtube 1353078780 flickr
Home \ Competició \ Disciplines i Classes \ Condicions Legals \ Condicions Generals de Contractació


Condicions Generals de Contractació


Informació prèvia al procés contractual

La present pàgina web www.vela.cat és propietat de FEDERACIÓ CATALANA DE VELA amb CIF Q5856227C i adreça fiscal en MOLL DE GREGAL S/N, 08005 BARCELONA.


Les condicions Generals de Contractació regulen la relació de venda a distància entre FEDERACIÓ CATALANA DE VELA i l'usuari o client, d'acord amb les estipulacions legals, especialment, la Llei 7/1998, de 13 d'abril, sobre Condicions Generals de Contractació, a la Llei 26/1984, de 19 de juliol, General per a la Defensa de Consumidors i Usuaris, al Reial decret 1906/1999, de 17 de desembre de 1999, pel qual es regula la Contractació Telefònica o Electrònica amb condicions generals, la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, la Llei 7/1996, de 15 de gener d'Ordenació del Comerç Minorista, i a la Llei 34/2002 d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic.

FEDERACIÓ CATALANA DE VELA es reserva el dret a realitzar les modificacions que consideri oportunes, sense previ avís, a les Condicions Generals. Aquestes modificacions podran realitzar-se, a través dels seus websites, per qualsevol forma admissible en dret i seran d'obligat compliment durant el temps en què es trobin publicades a la web i fins que no siguin modificades vàlidament per altres posteriors. No obstant això, FEDERACIÓ CATALANA DE VELA es reserva el dret d'aplicar, en determinats casos, unes Condicions Particulars de Contractació amb preferència a les presents Condicions Generals quan ho consideri oportú, anunciant-les dintre del termini i en la forma escaients.

L'objecte d’aquest apartat dins la pàgina web es donar suport al programa de tecnificació d’esportistes catalans d’alt nivell per preparar-los per a la cita olímpica de Rio de Janeiro 2016. Sense subvencions públiques, és a les mans dels amants de la vela i de l’esport poder dur els nostres atletes als JJOO.

Com a usuari o client declara expressament conèixer, entendre i acceptar les condicions d'ús i aquestes condicions generals de contractació. De la mateixa manera, declara ser major d'edat i tenir la capacitat jurídica i d'obrar necessàries per a l'accés als llocs web de FEDERACIÓ CATALANA DE VELA i la contractació per mitjà dels mateixos.

Oferta de productes i vigència

En cas de cada donació, sempre s'indicarà al costat de les seva contraprestació.


En compliment de la normativa vigent FEDERACIÓ CATALANA DE VELA ofereix informació sobre tots els articles. No obstant això, FEDERACIÓ CATALANA DE VELA es reserva el dret a retirar, reposar o canviar els productes que s'ofereixen a través de la seva pàgina web, mitjançant el simple canvi en el contingut de la mateixa. D'aquesta forma, els productes oferts a cada moment per la web es regiran per les Condicions Generals de Contractació vigents en cada cas. Així mateix, l'empresa tindrà la facultat de deixar d'oferir, sense previ avís i en qualsevol moment, l'accés als productes esmentats.

 

APORTACIÓ ECONÒMICA CONTRAPRESTACIÓ
5€ Polsera equip olímpic.
10€ El teu nom en una pàgina homenatge a la web del Centre Internacional de Vela de Barcelona (BISC).
25€ El teu nom en una pàgina homenatge a la web del Centre Internacional de Vela de Barcelona + Polsera de l'equip olímpic.
50€ El teu nom en una pàgina homenatge a la web del Centre Internacional de Vela de Barcelona + Polsera de l'equip olímpic + 1 nit al BISC en habitació col·lectiva.
100€ El teu nom en una pàgina homenatge a la web del Centre Internacional de Vela de Barcelona + Polsera de l'equip olímpic + 1 nit al BISC en habitació col·lectiva en règim de mitja pensió.
200€ El teu nom en una pàgina homenatge a la web del Centre Internacional de Vela de Barcelona + Polsera de l'equip olímpic + 1 nit al BISC en habitació doble per a dues persones.
300€
Pack Familiar
El teu nom en una pàgina homenatge a la web del Centre Internacional de Vela de Barcelona + Polsera de l'equip olímpic + 1 nit al BISC en camarot per 4 persones en règim de mitja pensió + sortida a vela.
500€
Per col·lectius i empreses
El logo de la marca/empresa en una pàgina homenatge a la web del Centre Internacional de Vela de Barcelona + Polsera de l'equip olímpic + 1 nit al BISC en habitació doble + disponibilitat gratuïta de sales al BISC + 1 tiquet pel sopar Somni Rio 2016 + 1 Bateig de vela per a 5 persones
900€
Per col·lectius i empreses
El logo de la marca/empresa en una pàgina homenatge a la web del Centre Internacional de Vela de Barcelona + Polsera de l'equip olímpic + 1 nit al BISC en 2 habitacions dobles en regim de mitja pensió + disponibilitat gratuïta de sales al BISC + 2 tiquets pel sopar Somni Rio 2016 + 1 Regata Match Race de coaching empresarial.
Altres donacions A determinar

 

Formes de pagament de la donació


El client podrà realitzar l'import de la seva donació a través de la plataforma de PAYPAL.

Entrega dels obsequis


Les polseres s’enviaran a l’adreça postal indicada o bé podran ser recollides a les oficines de la Federació Catalana de Vela.
Per la resta d’obsequis, es rebrà un e-mail amb les indicacions a seguir per tal de gaudir del mateix.

Jurisdicció


FEDERACIÓ CATALANA DE VELA es reserva així mateix la facultat de presentar les accions civils o penals que consideri oportunes per la utilització indeguda del seu lloc web i continguts o per l'incompliment de les presents condicions.


La relació entre l'usuari i el prestador es regirà per la normativa vigent i d'aplicació al territori espanyol. De existir qualsevol controvèrsia les parts podran sotmetre els seus conflictes a arbitratge o acudir a la jurisdicció ordinària complint amb les normes sobre jurisdicció i competència sobre aquest tema. FEDERACIÓ CATALANA DE VELA té el seu domicili a BARCELONA, Espanya.

VELA LLEUGERA

Són embarcacions en les quals pots navegar durant el dia, a qualsevol lloc (platges, llacs, rius, canals, etc), tant per lleure com per fer competicions. Són divertits i emocionats.


Optimist europa
laser CatClasse_A Finnv2 Estel
Optimist Europa Làser Cata. classe A Finn Estel
29er ;49ers 420logo 470 catamarav2  Start 
29er 49er 420 470 Catamarà Star
Elliot6m Vela Llatina
2.4m 
Elliot 6m Vela llatina 2.4mR

WINDSURF I KITESURF

 

El surf vela, surf eòlica, tablavela, surf a vela o en anglès windsurf és una modalitat de l'esport de la vela que consisteix a desplaçar-se en l'aigua sobre una taula similar a una de surf, proveïda d'una vela. A diferència d'un veler, la vela o aparell d'una taula de windsurf és articulat permetent la seva rotació lliure al voltant d'un únic punt d'unió amb la taula: el peu de màstil. Això permet manipular l'aparell lliurement en funció de la direcció del vent i de la posició de la taula pel que fa a aquest últim. L'aparell és manipulat pel windsurfista mitjançant la botavara o com es coneix en anglès boom o wishbone.

Freqüentment es defineixen com a esports extrems. En el cas del windsurf, es tracta de la vela més ràpida, on s'han arribat a assolir els 90 km/h.

En el cas del Kitesurf, només cal dir: ones, salts, piruetes, adrenalina, acció...

Existeixen diferents classes i formats de navegació i competició de windsurf que s'agrupen segons les característiques tècniques de la planxa, de la següent manera:

Classes de windsurf amb recorreguts de competició similars a la vela lleugera:

Techno 293OD (infantil), FW, Raceboard i RSX (modalitat olímpica)

Classes de windsurf amb formats de competició d'estil lliure, velocitat, onades: Funboard

 

 


Techno293
LogoFormWin funboard 
 Techno 293 Formula Windsurfing  Funboard 
raceboardv2 RSX kitesurf 
 Raceboard RS:X   Kitesurf


CREUER

Hi ha moltes possibilitats alhora de navegar en creuer. Pots anar a l'aventura descobrint nous indrets, navegar amb tota la família i acabar fondejat en una caleta menjant peix fresc o fer competicions basades en el treball en equip i l'estratègia.


ORC RI IRC CIM
ORC RI IRC CIM
J-80 IMOCA 60 Mini650
J80 IMOCA 60 Mini 6.5


En aquesta pàgina hi trobaràs tot d'informació necessària per a navegar amb creuer.

  

icon-pdf  Sol·licitud Certificat ORC CLUB  icon-pdf  Normativa publicitat i tarifes
icon-pdf  Sol·licitud Certificat ORC INTER. icon-pdf  Full sol·licitud
 Real Federación Espanyola de Vela
icon-pdf  Sol·licitud 1º Certificat RI  icon-pdf  Full sol·licitud
 Federació Catalana de Vela 
icon-pdf  Sol·licitud Renovació Certificat RI  icon-pdf   Sol·licitud Renovació Certificat CIM
icon-pdf  Sol·licitud 1º Certificat IRC  icon-pdf  Sol·licitud Renovació Certificat IRC

 

 

 Informació d'interès 

icon-pdf Guia Esportiva 2016/17

icon-pdf Reglament Tècnic de Creuers 2017 (RFEV)

icon-pdf Offshore Special Regulations (ISAF)

icon-pdf Preguntes Freqüents sobre el sistema de mesurament ORC

icon-pdf Sistema de Ràting ORC 2015

icon-pdf Reglament IMS 2016

icon-pdf Reglament RI

icon-pdf Reglament CIM

icon-pdf Element de Seguretat Cat. 3

icon-pdf Element de Seguretat Cat. 2

icon-pdf Element de Seguretat Cat. 4

icon-pdf OSR 2014 - 2015

 


  

TRIPULACIÓ

SOLITARI I A DOS

ALTURA

CLÀSSICS I ÈPOCA

MONOTIPS

PATÍ DE VELA

 

El Patí de vela neix entre els anys 1920 i 1925 a les platges de Badalona. Es va crear com un artefacte de platja compost inicialment per dos flotadors iguals i simètrics de proes i popes, unes bancades, i incorporava un rem de doble pala. A finals de la dècada van tenir la idea de col·locar a aquesta embarcació de dos cascs, un màstil i una vela obtenint l'actual patí de vela. El vaixell es va estendre ràpidament per tot el litoral del Barcelonès i el Maresme.

 

Carles Pena aconsegueix que la Real Federación Española de Vela reconegui el patí de vela com una embarcació en sèrie. També va ser propulsor del primer Campionat d'Espanya de Patí de Vela, celebrat al Club Natació Barcelona el 1944 i que es continua celebrant actualment organitzat per diferents clubs de l'estat. El mateix any el Comitè Olímpic va aprovar els estatuts de la federació Espanyola de Vela. El 1951 va fundar l'Associació Deportiva Internacional de Patí A Vela (ADIPAV), sent-ne president durant 17 anys.

L'any 1968, Antoni Soler, fabricant badaloní de patins, crea el patí de vela junior pels nens i adolescents.

Actualment hi ha flotes de patins a Catalunya, Andalusia, València, Illes Balears, Múrcia, Bèlgica, Holanda, Alemanya i França.

 

Pati pat de vela jnior
Patí de Vela Patí de Vela Júnior


RADIOCONTROL

 

La disciplina de Vela a Radiocontrol (R.C.) està reconeguda per la Federació Catalana de Vela des del 1985 i permet viure autèntiques sensacions de navegació de forma simple i econòmica. Malgrat aquesta aparent simplicitat, les regates de radiocontrol tenen tots els ingredients teòrics, tècnics i tàctics de les regates a vela i en aquest sentit no tenen res a envejar de les altres disciplines.

En l'àmbit internacional la gestió de les diferents classes reconegudes de R.C. correspon a la ISAF, RSD (Radio Sailing Division), que periòdicament revisa els reglaments de cada classe i coordina el calendari de competició internacional.

 

IOM
IOM

Aquest web utilitza cookies per obtenir dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Si vol, pot canviar les seves preferències o ampliar aquesta informació aquí To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

I accept cookies from this site.

EU Cookie Directive Module Information