1353078652 facebook 1353078663 twitter 1353078747 linkedin youtube 1353078780 flickr
Home \ Competició \ Fes carrera esportiva \ Condicions Legals \ Condicions Generals de Contractació


Condicions Generals de Contractació


Informació prèvia al procés contractual

La present pàgina web www.vela.cat és propietat de FEDERACIÓ CATALANA DE VELA amb CIF Q5856227C i adreça fiscal en MOLL DE GREGAL S/N, 08005 BARCELONA.


Les condicions Generals de Contractació regulen la relació de venda a distància entre FEDERACIÓ CATALANA DE VELA i l'usuari o client, d'acord amb les estipulacions legals, especialment, la Llei 7/1998, de 13 d'abril, sobre Condicions Generals de Contractació, a la Llei 26/1984, de 19 de juliol, General per a la Defensa de Consumidors i Usuaris, al Reial decret 1906/1999, de 17 de desembre de 1999, pel qual es regula la Contractació Telefònica o Electrònica amb condicions generals, la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, la Llei 7/1996, de 15 de gener d'Ordenació del Comerç Minorista, i a la Llei 34/2002 d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic.

FEDERACIÓ CATALANA DE VELA es reserva el dret a realitzar les modificacions que consideri oportunes, sense previ avís, a les Condicions Generals. Aquestes modificacions podran realitzar-se, a través dels seus websites, per qualsevol forma admissible en dret i seran d'obligat compliment durant el temps en què es trobin publicades a la web i fins que no siguin modificades vàlidament per altres posteriors. No obstant això, FEDERACIÓ CATALANA DE VELA es reserva el dret d'aplicar, en determinats casos, unes Condicions Particulars de Contractació amb preferència a les presents Condicions Generals quan ho consideri oportú, anunciant-les dintre del termini i en la forma escaients.

L'objecte d’aquest apartat dins la pàgina web es donar suport al programa de tecnificació d’esportistes catalans d’alt nivell per preparar-los per a la cita olímpica de Rio de Janeiro 2016. Sense subvencions públiques, és a les mans dels amants de la vela i de l’esport poder dur els nostres atletes als JJOO.

Com a usuari o client declara expressament conèixer, entendre i acceptar les condicions d'ús i aquestes condicions generals de contractació. De la mateixa manera, declara ser major d'edat i tenir la capacitat jurídica i d'obrar necessàries per a l'accés als llocs web de FEDERACIÓ CATALANA DE VELA i la contractació per mitjà dels mateixos.

Oferta de productes i vigència

En cas de cada donació, sempre s'indicarà al costat de les seva contraprestació.


En compliment de la normativa vigent FEDERACIÓ CATALANA DE VELA ofereix informació sobre tots els articles. No obstant això, FEDERACIÓ CATALANA DE VELA es reserva el dret a retirar, reposar o canviar els productes que s'ofereixen a través de la seva pàgina web, mitjançant el simple canvi en el contingut de la mateixa. D'aquesta forma, els productes oferts a cada moment per la web es regiran per les Condicions Generals de Contractació vigents en cada cas. Així mateix, l'empresa tindrà la facultat de deixar d'oferir, sense previ avís i en qualsevol moment, l'accés als productes esmentats.

 

APORTACIÓ ECONÒMICA CONTRAPRESTACIÓ
5€ Polsera equip olímpic.
10€ El teu nom en una pàgina homenatge a la web del Centre Internacional de Vela de Barcelona (BISC).
25€ El teu nom en una pàgina homenatge a la web del Centre Internacional de Vela de Barcelona + Polsera de l'equip olímpic.
50€ El teu nom en una pàgina homenatge a la web del Centre Internacional de Vela de Barcelona + Polsera de l'equip olímpic + 1 nit al BISC en habitació col·lectiva.
100€ El teu nom en una pàgina homenatge a la web del Centre Internacional de Vela de Barcelona + Polsera de l'equip olímpic + 1 nit al BISC en habitació col·lectiva en règim de mitja pensió.
200€ El teu nom en una pàgina homenatge a la web del Centre Internacional de Vela de Barcelona + Polsera de l'equip olímpic + 1 nit al BISC en habitació doble per a dues persones.
300€
Pack Familiar
El teu nom en una pàgina homenatge a la web del Centre Internacional de Vela de Barcelona + Polsera de l'equip olímpic + 1 nit al BISC en camarot per 4 persones en règim de mitja pensió + sortida a vela.
500€
Per col·lectius i empreses
El logo de la marca/empresa en una pàgina homenatge a la web del Centre Internacional de Vela de Barcelona + Polsera de l'equip olímpic + 1 nit al BISC en habitació doble + disponibilitat gratuïta de sales al BISC + 1 tiquet pel sopar Somni Rio 2016 + 1 Bateig de vela per a 5 persones
900€
Per col·lectius i empreses
El logo de la marca/empresa en una pàgina homenatge a la web del Centre Internacional de Vela de Barcelona + Polsera de l'equip olímpic + 1 nit al BISC en 2 habitacions dobles en regim de mitja pensió + disponibilitat gratuïta de sales al BISC + 2 tiquets pel sopar Somni Rio 2016 + 1 Regata Match Race de coaching empresarial.
Altres donacions A determinar

 

Formes de pagament de la donació


El client podrà realitzar l'import de la seva donació a través de la plataforma de PAYPAL.

Entrega dels obsequis


Les polseres s’enviaran a l’adreça postal indicada o bé podran ser recollides a les oficines de la Federació Catalana de Vela.
Per la resta d’obsequis, es rebrà un e-mail amb les indicacions a seguir per tal de gaudir del mateix.

Jurisdicció


FEDERACIÓ CATALANA DE VELA es reserva així mateix la facultat de presentar les accions civils o penals que consideri oportunes per la utilització indeguda del seu lloc web i continguts o per l'incompliment de les presents condicions.


La relació entre l'usuari i el prestador es regirà per la normativa vigent i d'aplicació al territori espanyol. De existir qualsevol controvèrsia les parts podran sotmetre els seus conflictes a arbitratge o acudir a la jurisdicció ordinària complint amb les normes sobre jurisdicció i competència sobre aquest tema. FEDERACIÓ CATALANA DE VELA té el seu domicili a BARCELONA, Espanya.

 

Els somnis es fan realitat

Si somies en guanyar una medalla olímpica o donar la volta al món a vela, fes els primers passos. Començar a competir en el món de la vela és fàcil.

Digues com ets i què t'agrada i l'equip de professionals de Vela.cat t'aconsellarà la disciplina que més t'encaixa de bon principi i la teva seu més propera.

Entrena i competeix. Comença en els circuits de regates catalans i continua per arreu del món. Per arribar a assolir els teus somnis, només te'ls has de proposar.

Els programes de tecnificació i alt nivell et proporcionen les eines per  assolir els teus objectius. Als centres d'entrenament que trobaràs als clubs podràs planificar la teva temporada esportiva, entrenaràs amb tècnics qualificats, milloraràs el teu nivell esportiu i podràs posar-te a prova a les regates del circuit català. Els rànquings anuals de la Federació seran la teva fórmula anual per valorar la teva millora esportiva.

 

isaf-trittel 


 

Què és el Programa de Centres d’Entrenament?

La Federació Catalana de Vela juntament amb els Clubs Nàutics catalans desenvolupa el Programa Centres d'Entrenament adreçat a tot aquell navegant que entrena amb periodicitat al seu club i té com a principals objectius la millora tècnica i la participació en competicions en una disciplina específica.

El Programa s'inicia a partir del nivell gris de l'Escola Catalana de Vela i té continuïtat en els Programes d'Alt Nivell de la Federació

Les activitats del Programa es desenvolupen als clubs de la Federació que expressament han estat reconeguts com a Centre d'Entrenament d'una disciplina específica. En coordinació amb aquests Clubs, la Federació organitza periòdicament activitats de promoció esportiva i tècnica com les "Concentracions de classe".

centres-entrenament


Què és la Selecció Catalana?

La Selecció Catalana la compon el grup de regatistes que després de realitzar un circuit de regates puntuables i aconseguir uns resultats determinats passen a formar part de l'equip que representa a la Federació a les Copes i Campionats d'Espanya.

Els nostres millors regatistes preparen reptes esportius nacional i estatal, desplaçant-se a Campionats que es celebren arreu del territori.

El suport de les activitats del Programa Selecció Catalana permet els regatistes entrenar de manera específica a terra i a l'aigua per tal d'assolir els objectius d'alt nivell planificats.

El nombre de components i el procediment de classificació es troben a la normativa del Programa de Seleccions Catalanes dins de la Guia Esportiva de la Federació.

 

selecciocatalana01    selecciocatlana02

El programa d'Alt Rendiment Català va dirigit a tots aquells esportistes que naveguin en classes estratègiques i/o olímpiques o en caràcter excepcional d'altres classes sempre i quan comptin amb una clara projecció olímpica.

 


REQUISITSEls requisits estan basats en els resultats esportius de la temporada passada:

 


TIMMINGS PROGRAMAEn el mes de setembre / octubre, s'inicia el procés d'actualització dels llistats ARC per la nova temporada.

El Consell Català de l'Esport envia a la federació i la federació ho comparteix amb els clubs i secretaris, el llistat amb tots els regatistes que són ARC de la temporada passada. I els passos a fer, són:

1. Federació. Completa el document amb els resultats esportius de cada regatista per a vetllar per a la seva continuïtat en el programa

2. Club. Ha de proposar els nous regatistes del seu club que per objectius poden optar a entrar en el programa. Es demana que facilitin les següents dades: Nom i cognoms, club, DNI, data de naixement, lloc de naixement i resultat destacat de la temporada.

El termini de lliurament és a finals d'octubre i és a càrrec de la Federació Catalana de Vela

 


SERVEIS I AVANTATGES. ESPORTISTES ARC I AN 

- Certificat esportista per justificar absència a les classes durant campionats o entrenaments oficials

- Certificat esportista per sol·licitar convalidació educació física

Per optar a aquesta opció es demana que el regatista porti un any mínim dins dels llistats ARC i per part de la federació és una sol·licitud. Queda en mans del centre d'estudis la seva acceptació

- Requisit per a poder optar a les Beques d'estudis

- Reserva del 3% (5% per a INEFC) de places per a estudis universitaris i graus de formatius en centres públics per a esportistes ARC (no és admissió directa al centre i/o universitat). Els criteris d'ordre d'accés són: DAN (deportista de alto nivel español), AN (esportista d'alt nivell català), DAN (deportista de alto rendimiento español) i ARC (esportista d'alt nivell català)

 


Serveis genèrics per a tots els esports als que es pot optar. Sol·licitud a través de la federació:


a) Beques d'allotjament i manutenció a les residències esportives
b) Servei d'atenció assistencial: inclou tots els aspectes de servei mèdic, infermeria, optometria, podològic i fisioterapèutic
c) Servei d'atenció tècnica en ciències de l'esport: inclou tots els aspectes psicològic, fisiològic, nutricional i biomecànic.
d) Servei d'atenció acadèmica: inclou tots els aspectes relacionats amb els estudis, incloses tasques de tutoria i seguiment de les persones usuàries de les residències esportives de la Generalitat
e) Servei d'informació i orientació per a la inserció laboral

Podeu consultar més detalladament els serveis dels que disposa el CAR de Sant Cugat a la seva pàgina web www.car.edu

 


Tota la informació detallada del programa, la trobareu
a la Guia Esportiva, apartat 4. Tecnificació


Punt 4.5

fotos1


Per a més informació:
 info@vela.cat
 


logos

 

El programa d'Alt Nivell Català va
dirigit a tots aquells esportistes que
naveguin en classes estratègiques
amb clara projecció olímpica i
classes olímpiques.

 


REQUISITSEls requisits estan basats en els resultats esportius dels dos últims anys, respecte a l'any que es demana (p. ex.: si es demana l'any 2015, cal tenir en compte els resultats de l'1 d'abril de 2013 al 31 de març de 2015)

Un esportista aconsegueix aquesta condició obtenint una sèrie de punts lligats als seus resultats:


COM ES CALCULA EL FULL DE PUNTUACIÓ:


1. Únicament pot constar una competició per a cada grup

2. Els punts s'obtenen de l'aplicació de barems (veure taula)

3. No s'acceptarà cap competició que no hagi estat prèviament proposada per la federació i acceptada pel Consell Català de l'esport (homologació de regates)


Guia ràpida de com es calculen els punts


Model full puntuació:

 


TIMMINGS PROGRAMAHomologació regates Grup 3
(període del 15 de gener al 15 de març)

És el període per presentar noves propostes d'homologació de regates internacionals. El Consell Català de l'Esport envia la llista de regates ja homologades a la Federació i aquesta ho comparteix amb tots els clubs per a la identificació de regates internacionals que no s'incloguin en el llistat.

Els requisits per poder sol·licitar l'homologació són:

- Competicions Internacionals amb participació mínima de 4 països dels quals 3 estiguin entre els 10 millors del Món
- Que els esportistes participants, en cada prova, es trobin entre els 10 primers classificats en el Campionat del Món
- Que la competició estigui inclosa en el calendari de la Federació Internacional o Europea


Sol·licitud esportista d'Alt Nivell
(1a sol·licitud, estimada en el mes d'abril)

El Consell Català de l'Esport informa la Federació del procés de sol·licitud per a la consideració d'Esportista d'Alt Nivell (normalment envia mail informatiu donant 3-4 setmanes per a la seva tramitació), i la federació ho comparteix amb tots els clubs perquè ho facin arribar als seus esportistes.

La documentació ha de ser emplenada i signada per l'esportista (o pare/mare/tutor legal en cas de ser menor d'edat) i s'ha de fer arribar l'original a la Federació per a la validació i signatura del President.

Finalment la federació ho presenta al Consell Català de l'Esport i la resolució de les sol·licituds es publica en el DOGC durant el mes de juliol.


Ampliació sol·licitud esportista d'Alt Nivell
(2a sol·licitud, estimada en el mes d'octubre)

Aquesta ampliació va dirigida principalment a aquells esportistes que en el mes d'abril es van quedar a les portes d'entrar en el programa per falta de punts i que durant els mesos d'abril fins a l'agost del mateix any hagin aconseguit resultats importants que facin que pugui entrar en el programa en el mes d'octubre.

La resolució d'aquestes sol·licituds es publica en el DOGC en el mes de novembre-desembre

 


SERVEIS I AVANTATGES. ESPORTISTES ARC I AN


 

- Certificat esportista per justificar absència a les classes durant campionats o entrenaments oficials

- Certificat esportista per sol·licitar convalidació educació física

Per optar a aquesta opció es demana que el regatista porti un any mínim dins dels llistats ARC i per part de la federació és una sol·licitud. Queda en mans del centre d'estudis la seva acceptació

- Requisit per a poder optar a les Beques d'estudis

- Reserva del 3% (5% per a INEFC) de places per a estudis universitaris i graus de formatius en centres públics per a esportistes ARC (no és admissió directa al centre i/o universitat). Els criteris d'ordre d'accés són: DAN (deportista de alto nivel español), AN (esportista d'alt nivell català), DAN (deportista de alto rendimiento español) i ARC (esportista d'alt nivell català)

 


Serveis genèrics per a tots els esports als que es pot optar. Sol·licitud a través de la federació:


a) Beques d'allotjament i manutenció a les residències esportives
b) Servei d'atenció assistencial: inclou tots els aspectes de servei mèdic, infermeria, optometria, podològic i fisioterapèutic
c) Servei d'atenció tècnica en ciències de l'esport: inclou tots els aspectes psicològic, fisiològic, nutricional i biomecànic.
d) Servei d'atenció acadèmica: inclou tots els aspectes relacionats amb els estudis, incloses tasques de tutoria i seguiment de les persones usuàries de les residències esportives de la Generalitat
e) Servei d'informació i orientació per a la inserció laboral

Podeu consultar més detalladament els serveis dels que disposa el CAR de Sant Cugat a la seva pàgina web www.car.edu

 


Tota la informació detallada del programa, la trobareu
a la Guia Esportiva, apartat 4. Tecnificació


Punt 4.5

fotos1


Per a més informació:
 info@vela.cat
 


logos

Aquest web utilitza cookies per obtenir dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Si vol, pot canviar les seves preferències o ampliar aquesta informació aquí To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

I accept cookies from this site.

EU Cookie Directive Module Information