Latest Posts


La Vela Catalana es mulla per l’Esclerosi Múltiple

juliol 8, 2020 12:29 pm Published by Leave your thoughts

La Fundació Esclerosi Múltiple ha llançat un nou repte per recaptar fons per aturar l’impacte de l’Esclerosi Múltiple. Aquest repte és el “Neda per l’Esclerosi Múltiple” i la Vela Catalana s’hi ha sumat a la campanya amb la participació de la Natalia Vía-Dufresne, l’Àlex Muscat i la Cristina Pujol.

En el marc de la 27a edició del Mulla’t, que se celebrarà el proper 12 de juliol, i a …


Tornen les regates, torna l’emoció!

juliol 8, 2020 11:44 am Published by Leave your thoughts

Després de gairebé 5 mesos sense celebrar cap regata, la Vela Catalana torna a l’aigua per competir. Els regatistes tornaran a sentir l’emoció, la passió i el bon ambient de les regates, sempre seguint els protocols de seguretat i higiene establerts per la secretaria general de l’Esport de la Generalitat de Catalunya en el seu Pla d’Acció pel desconfinament Esportiu de Catalunya.

La pandèmia de la Covid-19 va obligar …


La Vela Catalana, molt present a la nova campanya “Benvinguts al mar de Catalunya”

juliol 7, 2020 12:04 pm Published by Leave your thoughts

El Departament d’Agricultura presenta un espot publicitari de promoció de les activitats nàutiques durant la temporada turística. La Federació Catalana de Vela ha participat activament en la cessió de les imatges per l’elaboració del vídeo promocional de la campanya “Benvinguts al Mar de Catalunya”.

La consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació ha presentat aquest matí, al Far de Sant Sebastià, una campanya digital per a promoure les activitats nàutiques durant …Actualització de les recomanacions, pautes i mesures de prevenció, seguretat i higiene

juliol 6, 2020 11:32 am Published by Leave your thoughts

Amb motiu de l’aprovació del Pla d’Acció pel desconfinament esportiu de Catalunya -que recull les mesures elaborades per la secretaria general de l’Esport i l’Activitat Física i aprovades pel Pla PROCICAT que regiran el desenvolupament de l’esport i l’activitat física a Catalunya durant l’etapa de represa- des de la Federació hem actualitzat les recomanacions, pautes i mesures de prevenció, seguretat i higiene corresponents al nostre esport. 


Us recordem que …


La Mar de Bé: un esport que exercita el cos i la ment

juliol 1, 2020 3:05 pm Published by Leave your thoughts

Aquest estiu a les Escoles de Vela de Catalunya reconegudes per la Federació, els més petits de la casa s’ho passaran la mar de bé navegant i practicant un esport que desenvolupa un ampli ventall d’habilitats físiques i psíquiques com són: la concentració, l’equilibri, la força, la resistència, la coordinació, l’autonomia i el treball en equip amb l’objectiu de gaudir del mar dominant els elements que envolten aquesta pràctica esportiva. …


La Mar de Bé: l’aventura de connectar amb la natura

juny 28, 2020 11:04 am Published by Leave your thoughts

Aquest estiu a les Escoles de Vela de Catalunya reconegudes per la Federació, els més petits de la casa s’ho passaran la mar de bé navegant i connectant amb la natura. Perquè la vela és molt més que un esport, és una apassionant aventura que es practica en el pavelló més gran del món, el mar. 

A més a més d’aprendre a navegar, el contacte directe amb el medi


Aquest estiu s’ho passaran la mar de bé: somriures de mar, records per a tota la vida

juny 21, 2020 9:46 am Published by Leave your thoughts

Aquest estiu a les Escoles de Vela de Catalunya reconegudes per la Federació, els més petits de la casa s’ho passaran la mar de bé navegant, provant noves experiències i fent nous amics. Gaudiran de vivències i aventures úniques que perduraran per sempre en el seu record. I és que l’estiu al mar té això, és diversió i felicitat en estat pur.

Aprendran els conceptes bàsics de la navegació com …


La Jornada de Recollida de Residus “Let’s Clean Up” se celebrarà al setembre

juny 17, 2020 6:30 pm Published by Leave your thoughts

Un any més, els clubs de la Vela Catalana participaran -gràcies al suport de l’Agència de Residus de Catalunya– en l’acció de recollida de residus “Let’s Clean Up Europe”. Aquestes jornades -planificades inicialment pel mes de maig i que arran de la crisi de la Covid-19 es van haver d’ajornar- finalment es realitzaran durant tot el mes de setembre.

El Let’s Clean Up és una jornada comuna …