Home \ Notícies \ Escoles de Vela Reconegudes de Catalunya, Escoles amb Denominació d’Origen
Agost 8, 2019 12:38 pm

Escoles de Vela Reconegudes de Catalunya, Escoles amb Denominació d’Origen

Published by Leave your thoughts

Les gambes de Palamós, l’oli de Siurana, les anxoves de l’Escala o el cava del Penedés, a Catalunya ens prenem molt seriosament l’origen. Un tret diferencial que és determinant si es vol gaudir d’una experiència plena que reculli i transmeti la història, la tradició i la qualitat de la terra. 

Amb la navegació succeeix quelcom semblant. Si es vol aprendre a navegar amb la garantia d’un ensenyament òptim per a tots els nivells i persones, és imprescindible apropar-se a una Escola de Vela Reconeguda per la Federació Catalana de Vela. 

Totes elles formen part de l’Escola Catalana de Vela -entitat gestionada per la Federació Catalana de Vela que vetlla per la promoció i l’aprenentatge de la navegació- i conformen una xarxa de més de 70 Escoles que recorren, de nord a sud, els 826 Km de costa catalana. 

El distintiu ”Escola Reconeguda” garanteix uns paràmetres de qualitat en tots els cursos que s’ofereixen que treballen sota un mateix model d’ensenyament, anomenat mètode Estàndar, que permet la transferència de coneixements i navegants entre totes elles. 

Aquests cursos i totes les activitats que realitzen les Escoles de Vela Reconegudes estan realitzats per tècnics que han rebut una formació reglada que compta amb el segell de la Federació Catalana de Vela, l’oficialitat del departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i el Nivell CINE 3 de la Comissió Europea.

Categorised in:

This post was written by Federació Catalana de Vela