Home \ Notícies \ Jordi Xammar, subcampió del món de 470!
agost 9, 2019 12:03 pm

Jordi Xammar, subcampió del món de 470!

Published by Leave your thoughts

Ho ha tornat a fer! Jordi Xammar es proclama, juntament amb el gallec Nico Rodríguez, subcampió del món de la classe olímpica 470, en el Mundial disputat a Enoshima, Japó, del 2 al 9 d’agost.  

El regatista barceloní del CN El Garraf -després d’aconseguir ni més ni menys que set primers d’onze proves disputades- arribava a la Medal Race en primera posició però un OCS (fora de línia) ha minvat les seves opcions d’aconseguir el preuat campionat. La victòria final ha estat pels australians Mathew Belcher i Will Ryan i el bronze va ser per als danesos Dahlberg i Bergström.

Aquesta nova fita del regatista del Club Nàutic Garraf suposa un pas més en la preparació de cara als Jocs Olímpics de Tòquio 2020, demostrant que estan al màxim nivell competint directament amb els millors del món.

En categoria femenina, Bàrbara Cornudella i Sara López, regatistes del CN El Balís, han finalitzat en una més que destacada 14a posició.

Categorised in:

This post was written by Federació Catalana de Vela