Home \ Notícies \ Saló Nàutic 2019: Converteix-te en un ECO-Navegant!
Agost 14, 2019 12:15 pm

Saló Nàutic 2019: Converteix-te en un ECO-Navegant!

Published by Leave your thoughts

Gent de la Vela, com ja us hem anat avançant, l’edició d’enguany del Saló Nàutic de Barcelona serà la més educativa, sostenible i inclusiva de totes les celebrades fins ara del Saló Nàutic de Barcelona

Per això, en matèria de sostenibilitat, la Federació Catalana de Vela ha col·laborat amb el Saló Nàutic en l’organització d’una gimcana que convidarà als assistents de l’esdeveniment a treure el seu costat sostenible i compromès amb el medi ambient i marí, per les instal·lacions del Saló Nàutic de Barcelona. 

Els participants de l’ECO-gimcana hauran de recórrer diferents punts del Saló per tal de respondre preguntes sobre sostenibilitat. Una activitat en la qual, a més a més d’aprendre com ajudar a mantenir i respectar el medi ambient i marí, els participants rebran un obsequi ecològic si completen tots els punts. 

Per aconseguir la vostra entrada gratuïta (fins al 15 de setembre) entreu a https://registration.firabarcelona.com i apliqueu el codi promocional de la Federació (A9EAD253)

Descobreix les novetats d’aquesta edició: https://bit.ly/300bcAs

Us hi esperem!

Categorised in:

This post was written by Federació Catalana de Vela