Home \ Notícies \ Saló Nàutic 2019: Les sortides a mar de sempre, més inclusives que mai!
Agost 14, 2019 12:21 pm

Saló Nàutic 2019: Les sortides a mar de sempre, més inclusives que mai!

Published by Leave your thoughts

En l’edició d’enguany del Saló Nàutic de Barcelona (9 al 13 d’octubre), una de les activitats amb més afluència dels darrers anys, les sortides a mar en vela lleugera, tindran una important novetat. Tothom tindrà l’oportunitat de navegar, ningú es quedarà a terra

Per això, des de la Federació Catalana de Vela i en col·laboració amb el Saló Nàutic, posarem a disposició de totes i tots els participants del Saló embarcacions adaptades, i tècnics especialitzats, perquè les persones amb diversitat funcional puguin gaudir del plaer de navegar. 

A més a més, durant les jornades del Saló, es realitzarà  l’activitat de “Vela Inclusiva en Família” que aquest any, gràcies a la col·laboració amb el Consell Català de l’Esport de la Generalitat, hem engegat amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones amb diversitat funcional i de les seves famílies. Els alumnes i nous navegants participants d’aquest projecte gaudiran, sigui quina sigui la seva discapacitat, del poliesportiu més gran del món, el mar.

Per aconseguir la vostra entrada gratuïta (fins al 15 de setembre) entreu a https://registration.firabarcelona.com i apliqueu el codi promocional de la Federació (A9EAD253)

Descobreix les novetats d’aquesta edició: https://bit.ly/300bcAs

Us hi esperem!

Categorised in:

This post was written by Federació Catalana de Vela