Home \ Notícies \ Últims dies per inscriure’t a la 32a Setmana de la Vela Catalana!
Setmana Vela Catalana Agost 20, 2019 9:35 am

Últims dies per inscriure’t a la 32a Setmana de la Vela Catalana!

Published by Leave your thoughts

El 25 d’agost finalitza el període d’inscripcions per la XXXII Setmana de la Vela Catalana – Gran Premi de la Generalitat de Catalunya que es disputarà els pròxims 7 i 8 de setembre en aigües de l’Hospitalet de l’Infant.

La 32a edició de la Setmana de la Vela Catalana -organitzada per la Federació Catalana de Vela i el CN Hospitalet-Vandellòs i amb el suport del Consell Català de l’Esport i l’Ajuntament del municipi- comptarà amb una participació aproximada de més 300 embarcacions i 30 clubs, convertint al municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant en la capital nàutica del litoral català durant un cap de setmana. 

Les classes convidades són les següents:

Optimist  / Làser 4.7 / Làser Radial / Làser Stàndard / Snipe  / 420 / Windsurf Techno 293 / Windsurf Raceboard / Windsurf RS:X / Windsurf Divisió 2 / Vela adaptada 2.4 / Creuer / Finn / Patí de Vela / Europa / Catamarà / 29er 

Si encara no t’hi has inscrit, entra al següent enllaç i formalitza la teva participació (inscripcions fins al 25 d’agost): https://bit.ly/31mbAtl

T’hi esperem!

Categorised in:

This post was written by Federació Catalana de Vela