Home \ Notícies \ Concentració de Pre-Temporada 2019 / 2020
Agost 30, 2019 12:35 pm

Concentració de Pre-Temporada 2019 / 2020

Published by Leave your thoughts

Del 26 al 29 d’agost, el Barcelona International Sailing Center (BISC) ha acollit les jornades d’especialització intensiva dedicades a les classes d‘Optimist | Làser 4.7 | Làser Radial | Techno293 | 420 i Europa.

Els regatistes han conviscut durant tota la setmana de concentració amb els tècnics de classe especialitzats i han tingut en cada jornada una sèrie d’activats programades tant en preparació física i tècnica, sortides al mar, com en xerrades especialitzades amb professionals del sector.

Aquest any, com a novetat, els regatistes han realitzat al CAR de Sant Cugat un seguit de proves físiques per tal de fer un seguiment de l’evolució de la seva forma física durant tota la temporada.

Podeu veure el vídeo resum de les Jornades aquí.

Categorised in:

This post was written by Federació Catalana de Vela