Home \ Notícies \ Tot a punt per celebrar la XXXII Setmana de la Vela Catalana
Setembre 4, 2019 3:39 pm

Tot a punt per celebrar la XXXII Setmana de la Vela Catalana

Published by Leave your thoughts

Aquest cap de setmana -7 i 8 de setembre- se celebrarà, per segon any consecutiu, la Setmana de la Vela Catalana – Gran Premi de la Generalitat de Catalunya en aigües de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant.

La 32a edició de la Setmana de la Vela Catalana -organitzada per la Federació Catalana de Vela i el CN Hospitalet-Vandellòs i amb el suport del Consell Català de l’Esport i l’Ajuntament del municipi– comptarà amb una participació aproximada de més 300 embarcacions i 30 clubs, convertint al municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant en la capital nàutica del litoral català durant un cap de setmana. 

Les classes participants són: Optimist; Làser 4.7; Làser Radial; 420; Windsurf Techno 293 i Raceboard; Finn; i 29er.

Inscripcions obertes fins al 6 de setembre a http://cnhv.sailti.com/

Categorised in:

This post was written by Federació Catalana de Vela