Home \ Notícies \ El Saló Nàutic 2019 serà “Un Mar de Jocs”
Setembre 5, 2019 4:26 pm

El Saló Nàutic 2019 serà “Un Mar de Jocs”

Published by Leave your thoughts

L’espai infantil del Centre Comercial Diagonal Mar, Un Mar de Jocs, gestionat conjuntament amb la Federació Catalana de Vela, estarà present al Saló Nàutic perquè gaudeixis en família d’uns tallers molt divertits, sostenibles i lúdics.

Els tallers esdevindran en una experiència lúdica, educativa i inclusiva en la qual aprendran els valors socials i esportius de la Cultura de Mar-com són el respecte, la solidaritat i la companyonia-, a la vegada que coneixeran bones pràctiques per ser sostenibles en el seu dia a dia i per aprendre a respectar el medi ambient.

En aquests tallers es potenciarà la creativitat, la fantasia i la intel·ligència emocional dels participants.

Del 9 al 13 d’octubre us esperem al Saló Nàutic de Barcelona!

Categorised in:

This post was written by Federació Catalana de Vela