Home \ Notícies \ En un mes comença el Saló Nàutic, descobreix les novetats
Setembre 5, 2019 4:04 pm

En un mes comença el Saló Nàutic, descobreix les novetats

Published by Leave your thoughts

En poc més d’un mes, la gent del Mar i de la Vela teniu una cita al Saló Nàutic de Barcelona que se celebrarà, del 9 al 13 d’octubre, al Moll de la Fusta. La d’enguany serà, sense cap mena de dubte, l’edició més sostenible, educativa i inclusiva de totes les celebrades fins ara

La Federació Catalana de Vela està col·laborant activament amb el Saló Nàutic en l’organització d’activitats i tallers relacionats amb la promoció de la vela i la conscienciació mediambiental. 

Espais i activitats que la Federació, conjuntament amb el Saló Nàutic, organitzarà:

  • Stand que representarà a tots els col·lectius de la Vela Catalana on els Clubs i Escoles de Vela podran realitzar diferents xerrades i conferències i presentar les seves activitats i serveis als assistents. 
  • Espai de la Vela: els principals distribuïdors del sector ens presentaran els seus productes estrella i novetats. Pròximament us informarem dels participants d’aquest espai.
  • ECO-Gimcana: Activitats de sensibilització i conscienciació mediambiental per a totes i tots els assistents. Més informació.
  • Un Mar de Jocs: a través de tallers dirigits a famílies es promocionarà la vela com una pràctica esportiva sostenible, divertida i oberta a totes i tots. Més Informació.
  • Sortides al mar: els assistents/es podran gaudir de diferents activitats gratuïtes com, entre d’altres, batejos de mar en vela lleugera. La principal novetat que les sortides seran inclusives amb embarcacions adaptades i monitors especialitzats. Més informació.

Per aconseguir la vostra entrada gratuïta (fins al 15 de setembre) entreu a https://registration.firabarcelona.com i apliqueu el codi promocional de la Federació (A9EAD253)

Us hi esperem a totes i tots!

Categorised in:

This post was written by Federació Catalana de Vela