Home \ Notícies \ La Vela, una activitat extraescolar i extradivertida
Setembre 5, 2019 5:33 pm

La Vela, una activitat extraescolar i extradivertida

Published by Leave your thoughts

Amb la Vela extraescolar l’esport de la Vela i la cultura de mar seran els fils conductors d’una apassionant activitat que complementarà la formació educativa dels vostres fills i filles, durant tot el curs escolar i fora de l’horari lectiu.

Una oportunitat única d’aprendre de primerà mà conceptes relacionats amb la navegació, la meteorologia, l’orientació, el respecte al medi marí i el treball en equip

Es més petits gaudiran d’un esport de mar obert a tothom on provaran noves experiències i on es fomenten hàbits saludables i valors socials i esportius com són la igualtat, el respecte al medi ambient i als competidors, la tolerància, la iniciativa, el joc net, l’esperit d’equip, la solidaritat i la companyonia.

La Vela Extraescolar forma part del programa de Vela Escolar de la Federació i té com objectiu sumar nous navegants promocionant i facilitant l’aprenentatge d’aquest esport als Centres Educatius del litoral català.

Més informació a escola.vela.cat o a l’Escola de Vela del vostre municipi


Categorised in:

This post was written by Federació Catalana de Vela