Home \ Notícies \ L’Esport Blau Escolar torna als Centres Educatius de Catalunya
Setembre 5, 2019 6:26 pm

L’Esport Blau Escolar torna als Centres Educatius de Catalunya

Published by Leave your thoughts

Amb l’arribada del nou curs escolar, arriba també una nova edició del projecte Esport Blau Escolar del programa de Vela Escolar de la Federació Catalana de Vela.

Un projecte engegat conjuntament amb la secretaria general de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, el departament d’Educació i els Consells Esportius que en l’edició passada va formar, en matèria de navegació i de cultura de mar, a més de mil nens i nens de 5è de primària dels Centres Educatius d’onze municipis costaners de Catalunya: Mataró, Roses, Prat del Llobregat, Castelldefels, Palamós, Escala, Badalona, Sitges, Vilanova, Ampolla i Arenys de Mar.

Tots aquests municipis, gràcies a la bona rebuda que aquest projecte ha tingut entre els centres, els alumnes, el professorat, els municipis i els Clubs participants, repetiran l’experiència. A més a més, es preveu que enguany 6 municipis més es sumin a aquest projecte. 

D’aquesta manera, progressivament, els municipis del litoral català van adherint-se a aquesta iniciativa i, en conseqüència, la Vela Catalana segueix sumant nous navegants dia rere dia. 

I és que l’Esport Blau Escolar té  com a objectiu formar molt més que navegants, persones, convertint el trajecte de l’educació en una apassionant travessia on el respecte al medi i a les nostres arrels, el treball en equip i l’amor pel mar esdevenen molt més que valors, els ciments de tota una vida.

L’Esport Blau Escolar combina educació i esport, i proposa una activitat de formació poliesportiva en l’esport de la vela integrada dintre de l’assignatura d’Educació Física dels alumnes de 5è i 6è de primària dels Centres d’Ensenyament del litoral català.


Categorised in:

This post was written by Federació Catalana de Vela