Home \ Notícies \ Giulio Zunino i Daniel Garcia, campions de la Setmana de la Vela Catalana
Setembre 8, 2019 8:07 pm

Giulio Zunino i Daniel Garcia, campions de la Setmana de la Vela Catalana

Published by Leave your thoughts

Giulio Zunino (CN Vilanova) i Daniel Garcia de la Casa (CN El Masnou) s’han proclamat guanyadors absoluts del Gran Premi Generalitat de Catalunya de Vela Lleugera i Optimist, respectivament, de la XXXII edició de la Setmana de la Vela Catalana.

La gran festa esportiva de la Vela Catalana s’ha celebrat aquest cap de setmana -7 i 8 de setembre- en aigües de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i ha comptat amb la participació de més de 240 regatistes arribats de més de 30 clubs de Catalunya, València i Santander. Tots ells han conviscut durant aquests dos dies en un ambient de germanor.

Climatològicament, la Setmana de la Vela Catalana ha gaudit d’unes bones condicions de vent durant el primer dia de competició i una mica més complicades durant el segon, vents inestables i fortes corrents. Els Làsers, els 420 i els 29er van completar 4 proves; i els Optimist, els Finn i les taules, 5.

Durant el primer dia, totes les classes van completar 3 proves, excepte els windsurf que van completar dues. En la jornada decisiva, els Optimist han completat dues proves, els Làsers una, els 420 una, els Finn dues, els 29er una i les taules tres proves.

Els guanyadors de la XXXII Setmana de la Vela Catalana:

– En Làser 4.7 masculí: Giulio Zunino (CN Vilanova)

– En Làser 4.7 femení: Paula Figueras (CN Salou)

– En Làser Radial masculí: Ricard Castellví (CN Cambrils)

– En Làser Radial femení: Laura Oliva (CN Vilassar de Mar

– En Finn: David Terol (CM Torredembarra)

– En 420: Sebas Riquelme i Miquel Pérez (CN El Balís)

– En 420 femení: Joana Giralt i Espe Mestre (CN Vilassar de Mar i CN El Balís)

– En 420 mixte: Sigfrid Rovira i Cris Cortés (CN El Balís)

– En Optimist masculí: Daniel Garcia de la Casa (CN El Masnou)

– En Optimist femení: Nora García (CN El Masnou)

– En Techno 293 Sub17 masculí: Xavi Jofré (CN Salou)

– En Techno 293 Sub17 femení: Júlia Gómez (CN El Balís)

– En Techno 293 Sub15 masculí: Bruno Gutiérrez (CN Hospitalet-Vandellòs)

– En Raceboard masculí: Ferran Jurado (CN Salou)

– En Raceboard femení: Laura Cabezas (CN Salou)

– En 29er: Sergi Solé i Stijn Gast (RCN València)

– Gran Premi de la Generalitat de Catalunya d’Optimist: Daniel Garcia de la Casa (CN El Masnou)

– Gran Premi de la Generalitat de Catalunya de Vela Lleugera: Giulio Zunino (CN Vilanova)

Podeu consultar tots els resultats al següent enllaç: https://bit.ly/2lFjyOH

El lliurament de premis ha estat presidit pel delegat del Govern de Catalunya a Tarragona, Oscar Peris, el president del CN Hospitalet – Vandellòs, Lluis Coll, el president de la Federació Catalana de Vela, Xavier Torres i l’alcalde de Vandellòs – l’Hospitalet, Alfons García.

La regata ha estat organitzada pel CN L’Hospitalet – Vandellòs i la Federació Catalana de Vela, amb el suport del Consell Català de l’Esport de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament del municipi.

Com a cloenda de l’acte de lliurament de premis, el president del CN Cambrils, Ramon Vallverdú, ha convidat als assistents a participar en la Regata Carla que organitza el club contra la síndrome de RETT els pròxims 21 i 22 de setembre.

Des de la Federació Catalana de Vela volem donar l’enhorabona a totes i tots els guanyadors, participants i al club per una organització impecable.

Categorised in:

This post was written by Federació Catalana de Vela