Home \ Notícies \ Lliurament de banderes i diplomes de l’Esport Blau Escolar 2018 / 2019 al Saló Nàutic
Octubre 9, 2019 3:00 pm

Lliurament de banderes i diplomes de l’Esport Blau Escolar 2018 / 2019 al Saló Nàutic

Published by Leave your thoughts

Aquest dimecres, 9 d’octubre, amb motiu del Saló Nàutic de Barcelona, de la mà de la Federació Catalana de Vela, la Unió dels Consells Esportius de Catalunya, el departament d’Educació i el Consell Català de l’Esport, s’ha dut a terme l’acte de lliurament de banderes i diplomes als Clubs i Escoles de Vela, Centre Educatius i ajuntaments dels municipis participants al programa “Esport Blau Escolar” de l’edició 2018/2019. 

Aquest programa de Vela Escolar -que té com a objectiu aproximar i promoure la vela entre els alumnes de 5è dels centres educatius del litoral català– neix l’any 2017 i està impulsat per la Federació Catalana de Vela, el Consell Català de l’Esport, el departament d’Educació i els Consells Esportius de Catalunya, amb la col·laboració dels Clubs / Escoles de Vela i dels ajuntaments i Centres Educatius dels municipis adherits.

El programa combina educació i esport, i proposa una activitat de formació poliesportiva en l’esport de la vela integrada dintre de l’assignatura d’Educació Física. Els pilars de l’Esport Blau Escolar són: la pràctica esportiva de la vela, el respecte al medi i a les nostres arrels, el treball en equip i l’amor pel mar.

Actualment hi participen les localitats de Roses, l’Escala, Palamós, Arenys de Mar, Mataró, Badalona, El Prat del Llobregat, Castelldefels, Sitges, Vilanova i la Geltrú i l’Ampolla. S’està treballant perquè en aquesta nova temporada s’incorporin  Platja d’Aro, Sant Feliu de Guíxols, Blanes, Calafell, Torredembarra i Tarragona. 

El lliurament l’han presidit el director del Consell Català de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Toni Reig, directora general del departament de Currículum i Personalització del departament d’Educació, Maite Aymerich, i el president de la Federació Catalana de Vela, Xavier Torres

Categorised in:

This post was written by Federació Catalana de Vela