Home \ Notícies \ Cristina Pujol, campiona absoluta d’Espanya de Làser Radial i Catalunya, campiona per autonomies
Octubre 14, 2019 11:06 am

Cristina Pujol, campiona absoluta d’Espanya de Làser Radial i Catalunya, campiona per autonomies

Published by Leave your thoughts

Aquest 12 d’octubre, la Manga del Mar Menor ha coronat a Cristina Pujol, regatista del CN Port d’Aro, com a nova campiona absoluta d’Espanya de Làser Radial. A més a més, Catalunya ha guanyat el campionat per autonomies i Ricard Castellví, regatista del CN Cambrils, s’ha proclamat subcampió d’Espanya en Categoria S19.

La regatista de Sant Cugat del Vallès, després de mantindre un frec a frec amb el balear Jordi Lladó durant tot el campionat, s’ha imposat en l’últim dia de competició firmant un 15-2-11 pel 9-10-13 del balear.

Al campionat hi han participat un total de 106 regatistes arribats d’arreu d’Espanya i, durant els 4 dies de competició, s’ha disputat un total de 12 proves, 6 classificatòries per definir el grup or i el grup plata. Els i les regatistes participants han gaudit d’unes bones condicions de vent d’uns 12 nusos d’intensitat.

Categorised in:

This post was written by Federació Catalana de Vela